Ποδόσφαιρο

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Για το προσπέρασμα η Ρουάντα

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 11:13

Κρίνονται πολλά στην αναμέτρηση της Ρουάντα με την Μοζαμβίκη, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την 2η θέση του γκρουπ πίσω από την Σενεγάλη.

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Για το προσπέρασμα η Ρουάντα

12ος όμιλος

16:00

Στα τελικά του Κόπα Aφρικα προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Ρουάντα

Ματς για τον 12ο προκριματικό όμιλο το Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπουταρέ, στα νοτιοανατολικά της χώρας. Εκεί η Ρουάντα θα επιδιώξει να πάρει την νίκη που θα σημάνει και το προσπέρασμα επί του αντιπάλου και την είσοδο στην δεύτερη προνομιούχο θέση. Ξεσηκωμός και σολντ άουτ στο γήπεδο-κλουβί 10 χιλιάδων θέσεων που επέλεξε η ομοσπονδία της χώρας.

Οι ισοπαλίες

Τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς, ακόμα αναζητούν την πρώτη νίκη. Ο Ισπανός κόουτς Κάρλος Φερέρ έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων, ζητά βελτίωση στην αμυντική λειτουργία για να προκριθούν οι «σφήκες».

Μοζαμβίκη

Η Μοζαμβίκη είναι μια ομάδα με συγκριτική ποιότητα, στόχευσε εξαρχής στην δεύτερη θέση πίσω από την Σενεγάλη και αυτήν κρατά για την ώρα με νύχια και με δόντια. Χρειάζεται βέβαια και μια μεγάλη νίκη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού, αυτήν θα επιδιώξει να πάρει στην Ρουάντα. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο, δέχεται εύκολα γκολ.

Οι Πορτογάλοι

Ως συνήθως στο ρόστερ βρίσκονται πέντε παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία και εννιά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Προσπαθεί να κρατά έναν σταθερό κορμό στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο ο κόουτς Τσικίνιο Κοντέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 2.8 3.55 1.34 2.72 - - 2.22 1.51 1.2 1.32 1.54
Ρουάντα - Μοζαμβίκη / Εκτίμηση

Μεγάλος ενθουσιασμός στη Ρουάντα, δεν θα είναι όμως εύκολο να τα βγάλει πέρα με την πιο ποιοτική Μοζαμβίκη που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Περισσότερο στην ισοπαλία κλίνουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr