Ποδόσφαιρο

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Τανζανία-Νίγηρας, μονόδρομος για τους γηπεδούχους

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 11:56

Η Τανζανία "καίγεται" για νίκη απέναντι στον Νίγηρα και μάλιστα με όσο μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων μπορεί.

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Τανζανία-Νίγηρας, μονόδρομος για τους γηπεδούχους

6ος όμιλος

16:00

Στα τελικά του Κόπα Aφρικα προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Τανζανία

Στην πόλη Νταρ Ελ Σαλάμ. Εκεί η Τανζανία θα υποδεχθεί τον Νίγηρα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης και μάλιστα με ευρύ σκορ, αφού ισορροπεί σε λεπτό σχοινί στη δεύτερη θέση με τη Ουγκάντα και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στην διαφορά τερμάτων μεταξύ τους.

Δεν σκοράρει

Δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ η ομάδα του Αντέλ Αμρουσέ. Ο Βελγοαλγερινός κόουτς ανέλαβε φέτος τα ηνία με μόνο στόχο την πρόκριση. Διαθέτει στο ρόστερ 11 παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ηγείται πάντα ο επιθετικός Σαμάτα της Γκενκ.

Νίγηρας

Ο Νίγηρας είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από μαχητικό πνεύμα. Τηε λείπει η ποιότητα, ούσα χαμηλά στην κατάταξη του αφρικανικού ποδοσφαίρου, αλλά διαθέτει χημεία και δεν αφήνει ματς δίχως να του παλέψει. Γι’ αυτό και ελπίζει ακόμα στην πρόκριση ενώ διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του γκρουπ.

Ο Καβαλί

Ο έμπειρος Γάλλος κόουτς Ζαν Μισέλ Καβαλί παραμένει στον πάγκο για τρίτη σερί σεζόν, κάνει καλή δουλειά με το υλικό που έχει στη διάθεσή του, Ανεβαίνει σταδιακά το επίπεδο, 14 παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή για τις «γαζέλες», αγωνίζονται εκτός των συνόρων.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3 4.25 1.32 2.8 1.07 5.5 2.45 1.42 1.14 1.27 1.74
Τανζανία - Νίγηρας / Εκτίμηση

Απόλυτο φαβορί βεβαίως η Τανζανία, ο Νίγηρας είναι ένα μαχητικό σύνολο αλλά με ταβάνι. Επιλογή ο άσος στο 1,75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr