Ποδόσφαιρο

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Μαδαγασκάρη-Γκάνα, άνιση μάχη

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 12:06

Η Γκάνα καλείται να περάσει από το Ανταναρίβο για να τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση.

Προκρ. Κόπα Αφρικα: Μαδαγασκάρη-Γκάνα, άνιση μάχη

5ος όμιλος

17:00

Στα τελικά του Κόπα Aφρικα προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Μαδαγασκάρη

Στην πρωτεύουσα Ανταναναρίβο. Εκεί η Μαδαγασκάρη θα αγωνιστεί για μια τελευταία θετική εντύπωση σε μια καταστροφική πορεία στο γκρουπ. Οι νησιώτες πασχίζουν να βρουν την προ λίγων ετών δυναμική τους αλλά τους έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα ξανά και αποκλείστηκαν από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική.

Δεν σκοράρει

Ο Γάλλος κόουτς Νικολά Ντιπουά παραμένει στον πάγκο. Στηρίζεται σε πέντε παίκτες που αγωνίζονται στην πατρίδα του και άλλους τόσους που παίζουν στο Βέλγιο. Το θέμα είναι πως δεν σκοράρει με άνεση η ομάδα του, σπαταλώντας ευκαιρίες σε κάθε ματς.

Γκάνα

Η Γκάνα είναι μια ομάδα «τοπ κλας» για τα δεδομένα της Αφρικής και θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με την πρόκριση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Δεν τα κατάφερε με την ισοπαλία στην Ανγκόλα. Τώρα θέλει την νίκη κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Μαδαγασκάρη για να κλειδώσει και μαθηματικά τον στόχο.

Ο Χιούτον

Ο Άγγλος κόουτς Κρις Χιούτον βρίσκεται από φέτος στα ηνία των αστεριών. Φυσικά διαχειρίζεται ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ, το οποίο απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, Ικανοποιημένος ο έμπειρος προπονητής για το γεγονός πως παίζει και καλή άμυνα η ομάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.25 3.9 1.34 1.48 2.3 1.14 4.25 2.62 1.37 2.5 1.16 1.02
Μαδαγασκάρη - Γκάνα / Εκτίμηση

Απογοήτευση στη Μαδαγασκάρη, να τελειώνει την υπόθεση-πρόκριση θέλει η Γκάνα. Παίζεται το διπλό, πάντως δεν έχει ιδιαίτερη αξία σε αυτές τις τιμές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr