Ποδόσφαιρο

EURO U21: Ουκρανία U21 - Κροατία U21, χρειάζονται ένα καλό ξεκίνημα!

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 11:48

Στη μάχη της τελικής φάσης ρίχνονται Ουκρανία και Κροατία, δύο ομάδες που.. άρεσαν στα προκριματικά.

EURO U21: Ουκρανία U21 - Κροατία U21, χρειάζονται ένα καλό ξεκίνημα!

Τελική φάση EURO U21 2023-2ος Όμιλος. Διεξάγεται σε Ρουμανία και Γεωργία.

21/06/2023, (19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 334

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ουκρανία U21

Παρά τις γνωστές δυσκολίες και το γεγονός ότι τροφοδότησε τους άντρες με αρκετούς παίκτες τους προηγούμενους μήνες, τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της στα προκριματικά, πίσω μόνο από τη Γαλλία, από την οποία υπέστη τη μοναδική της ήττα. Mόνο και μόνο αυτό το καθιστά τεράστιο επίτευγμα. Τρίτη της συμμετοχή σε τελική φάση, 2006, 2011 οι άλλες. Μάλιστα, το 2006 έφτασε στον τελικό όπου έχασε από την Ολλανδία, ενώ το 2011 κόλλησε στον όμιλο. Ενισχυμένη και με παίκτες από την πρώτη ομάδα, που εντάχθηκαν στην αποστολή μόλις ολοκλήρωσαν τις εκεί υποχρεώσεις τους. Ο Ροτάν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον πάγκο, όμως αναμένεται να έχει κάποιες σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα. «Κάναμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε μέχρι εδώ και ξέρουμε ότι έχουμε αυτά που χρειάζεται για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι δεδομένο ότι η Κροατία μπορεί να μας αιφνιδιάσει και ασχέτως με το ποιος κάθεται στον πάγκο, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», τόνισε ο Ροτάν.

Κροατία U21

Όπως και η Ουκρανία, πήρε το «εισιτήριο» για την τελική φάση ύστερα από μπαράζ. Έχασε για λίγο την πρωτιά από τη Νορβηγία και αντιμετώπισε τη Δανία σε διπλούς αγώνες, νίκες με ίδιο αποτέλεσμα (2-1) για τις δύο αντιπάλους, κρίθηκε εν τέλει στα πέναλτι. Στον πάγκο καθ’ όλα τα προκριματικά ήταν ο γνωστός μας Ιγκόρ Μπίσκαν που κλήθηκε να αναλάβει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη θέση του ανέλαβε ο 54χρονος Σκότσιτς (προηγούμενη θέση η εθνική Ιράν). Οι μικροί θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα των ανδρών και να κάνουν αντίστοιχη πορεία τα επόμενα χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις. Τελευταία φιλικά το Μάρτιο, ο Σκότσιτς επέλεξε προετοιμασία 13 ημερών για να δοκιμάσει δύο διαφορετικά συστήματα, όπως είπε, και να διορθώσει την αμυντική λειτουργία. «Η Ουκρανία είναι καλά οργανωμένη, έχει παίκτες με ατομική ποιότητα και μπορεί να μας πιέσει ψηλά. Έχουμε δουλέψει πάνω σε διάφορα σενάρια και έχουμε κι εμείς τα δυνατά μας σημεία. Είναι σημαντικό ότι όλοι μου οι παίκτες είναι διαθέσιμοι», σχολίασε ο Σκότσιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.75 3.1 2.4 1.64 2.07 1.22 3.65 1.81 1.85 1.51 1.28 1.4
Ουκρανία U21 - Κροατία U21 / Εκτίμηση

Σίγουρα θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και οι δύο ομάδες. Συνήθως σκοράρουν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τους επηρεάσει το άγχος της πρεμιέρας και της Ισπανίας στον όμιλο.

G/G (1.80)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr