Ποδόσφαιρο

MLS: Στο κάστρο του το Σινσινάτι

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 14:12

Φουλ δράση ξημερώματα Πέμπτης στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών και προκύπτουν ορισμένες ευκαιρίες.

MLS: Στο κάστρο του το Σινσινάτι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις MLS ΗΠΑ

του Μάκη Κασσαλιά

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΝΥ ΣΙΤΙ

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες (για πρώτη φορά στην ιστορία της) η Ατλάντα επικράτησε σχετικά εύκολα της Ουάσινγκτον (3-1), έκτη εντός έδρας νίκη σε εννιά ματς όπου πέτυχε 22 γκολ. Τα δέκα τέρματα έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με την πρωταθλήτρια του 2018 να έχει μείνει «άσφαιρη» μόνο σε ένα ματς. Οver τα 9/11 τελευταία. Αμφίβολος ο μέσος Σόσα, νοκ άουτ ο αν. φορ Λόπεζ.

Η Νιου Γιορκ Σίτι έσωσε στο 94’ ένα βαθμό κόντρα στο Κολόμπους (1-1), βάζοντας τέλος σε ανομβρία 300 λεπτών χωρίς γκολ, δεύτερη κολλητή ισοπαλία συμπληρώνοντας δέκα ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-4-6, under τα 6/8 τελευταία). Η πρωταθλήτρια του 2021 παραμένει χωρίς διπλό με συγκομιδή τεσσάρων ισοπαλιών σε εννιά ταξίδια. Σε ολοένα και δυσκολότερη θέση έρχεται ο Αγγλος τεχνικός Νικ Κάσινγκ, που δεν υπολογίζει τον στόπερ Μάρτινς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και σκοράρει αρκετά η Ατλάντα, έχει το πάνω χέρι κόντρα στην απογοητευτική ΝΥ Σίτι.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΤΟΡΟΝΤΟ

Το Σινσινάτι λίγο έλειψε να πανηγυρίσει την έβδομη συνεχόμενη νίκη, αρκέστηκε σε ισοπαλία στο Βανκούβερ (1-1) διευρύνοντας σε εννιά αγωνιστικές (6-3-0) το αήττητο (ρεκόρ για το κλαμπ από το Οχάιο). Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, εντός έδρας έχει το απόλυτο των νικών σε εννιά ματς πρωταθλήματος (!), παράλληλα έχει προκριθεί στα ημιτελικά Κυπέλλου. Απέκτησε τον Γκαμπονέζο φορ Μπουπεντζά, αμφίβολος ο βασικός στόπερ Χάγκλουντ, εκτός μάχης οι επιθετικοί Σέρτζιο Σάντος και Μπρένερ.

Το Τορόντο προηγήθηκε με τον σταρ Ινσίνιε όμως περιορίστηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με το Νάσβιλ (1-1) και βρίσκεται πάντα χαμηλά στην ανατολική περιφέρεια, με μόλις τρεις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Τα 8/9 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under, ενώ παραμένει χωρίς διπλό μετρώντας τέσσερις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αμφίβολος ο στόπερ Χέτζες, εκτός πλάνων οι μέσοι Βάσκες, Κοέγιο και οι Ο’ Νιλ (εξτρέμ), Ντιομαντέ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Απόλυτο» εντός έδρας το Σινσινάτι, θα είναι έκπληξη αν χάσει βαθμούς με το Τορόντο που δεν.. στρίβει εκτός έδρας. Στο 1,90 ο συνδυασμός άσου και over 1,5.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΝΑΣΒΙΛ

Ακόμη μία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε το Μόντρεαλ και μάλιστα με το ευρύ 4-0 επί της Μινεσότα, όμως παραμένει εκτός θέσεων πλέι οφ καθώς στα ταξίδια του έχει κακές επιδόσεις. Προηγήθηκε η ήττα στον τελικό του Canadian Championship από το Βανκούβερ (2-1), no goal τα 13/17 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (έξι συνεχόμενα εντός έδρας), over τα 6/8 πιο πρόσφατα. Εκτός οι Κιότο (επιθετικός), Πιέτ (αν. μέσος).

Το Νάσβιλ επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-1 του Σεντ Λούις, διευρύνοντας στις δέκα αγωνιστικές το αήττητο (7-3-0). Απόλυτος πρωταγωνιστής ο σταρ Γερμανός επιτελικός Μουχτάρ, που πέτυχε χατ τρικ και με 13 γκολ είναι ο 1ος σκόρερ της MLS. Μετράει οκτώ διαδοχικά γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ τα 8/10 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ζίμερμαν (βασικός) και ΜακΝότον (αν.), εκτός πλάνων ο στόπερ Ντε Πουί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντελώς διπρόσωπο το Μόντρεαλ, πολύ σκληρό εντός έδρας και «ανύπαρκτο» εκτός Καναδά. Δύσκολο το έργο του Νάσβιλ, που πάντως είναι πιο ποιοτικό. Λύση στο γκολ-γκολ (1,72).

ΝΥ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΣΑΡΛΟΤ

Από τις 3 Ιουνίου έχει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα η Νέα Υόρκη, όταν υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από το Ορλάντο (0-3, έχοντας παίκτη λιγότερο από το 47’) και παραμένει χαμηλά. Πάντως οι Ρεντ Μπουλς γενικότερα είχαν δείξει κάποια βελτίωση μετά την έλευση του τεχνικού Λεσέσν. Under τα 13/15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρέγες, νοκ άουτ οι εξτρέμ Φερνάντεζ, Ενγκομά και ο μέσος Σερβάντα.

Η Σάρλοτ βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ απέναντι στο Σιάτλ, όμως πάλεψε και ανταμείφθηκε με ένα βαθμό (3-3). Είχε τέλεια ευστοχία, καθώς και οι τρεις προσπάθειες εντός στόχου έγιναν γκολ (!) ενώ ο δικός της γκολκίπερ Κάλινα έκανε τρεις επεμβάσεις. Εχει το μεγαλύτερο παθητικό στο πρωτάθλημα, over τα 7/9 τελευταία, γκολ-γκολ τα 6/8 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Μαρκς, νοκ άουτ οι βασικοί Γιόζβιακ (μέσος), Κοπέτι (φορ) και ο αμυντικός Ντιόπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολειτουργούν οι Ρεντ Μπουλς και θέλουν κάτι καλύτερο, μαχητική αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες η Σάρλοτ. Ένα «κλικ» στον άσο.

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.

Στις έξι αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο σερί (3-3-0) του Ορλάντο που δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στη Νιου Ινγκλαντ (3-1) και βρίσκεται στα όρια των θέσεων πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας. Γκολ-γκολ τα 5/7 τελευταία των «λιονταριών», απόλυτα ισορροπημένες οι εντός έδρας επιδόσεις μετρώντας από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Συνεχίζουν εκτός ο βασικός εξτρέμ Γκονζάλες και οι αναπληρωματικοί Σαλίμ (στόπερ), Γκρίνγουις (γκολκίπερ).

Η Φιλαδέλφεια «πετούσε» από νίκη σε νίκη, όμως στην έδρα του Σαν Χοσέ της.. κόπηκε η φόρα (2-1), «σίγησε» ο Αργεντινός Καράνζα (9 γκολ) και διατηρείται στην 4η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Over τα 10/14 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (αποκλείστηκε από Μινεσότα στα πέναλτι). Αμφίβολος ο Τζαμαϊκανός στόπερ Λόου, εξέτισε ο βασικός αμυντικός μέσος Χοσέ Μαρτίνεθ, νοκ άουτ ο βασικός χαφ Μπεντόγια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτη ομάδα το Ορλάντο, στα περισσότερα παιχνίδια του πάντως εμφανίζεται το σύνολο 2-3 γκολ. Προσγειώθηκε η Φιλαδέλφεια με την ήττα στην Καλιφόρνια, έχει όμως τη δυναμική να αντιδράσει αν και δεν θα είναι εύκολο. Μας καλύπτει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (2,10).

ΟΣΤΙΝ-ΝΤΑΛΑΣ

Ντέρμπι του Τέξας. Βαριά ήττα γνώρισε το Οστιν στην έδρα του Κάνσας, εμφανίζοντας μεγάλα αμυντικά κενά και χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στη δυτική περιφέρεια (σερί 3-4-7). Απόλυτα ισορροπημένες οι εντός έδρας επιδόσεις (από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες), ενώ και τα τέσσερα τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Εκτός οι βασικοί Βαϊσάνεν (στόπερ), Κόλμανιτς (αριστερός μπακ-χαφ), αμφίβολος ο αν. μέσος Τζεφάλ.

Το Ντάλας ηττήθηκε στο Πόρτλαντ (1-0) και με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3) υποχώρησε στην 5η θέση της Δύσης. Οι Τεξανοί έφεραν δεύτερο κολλητό no goal μετά από πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ, ενώ τα 7/9 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Πομικάλ, εκτός οι βασικοί Τουμάσι (δεξιός μπακ)-Λέτζετ (μέσος), οι εξτρέμ Αριόλα, Σκοτ και ο αν. μεσοεπιθετικός Εντσαμπελένγκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθόλου καλά δεν πάνε τα πράγματα για το Οστιν, αν και απόψε έχει την ευκαιρία για μία νίκη ώθησης κόντρα στο Ντάλας που δεν είναι δα μεγαθήριο. Θέλει πάντως.. άντερα ο άσος.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Από δύο κολλητές και σπουδαίες επιτυχίες επί των πρωταθλητών του Λος Αντζελες έρχεται το Χιούστον. Μάλιστα μεσολάβησε η πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου περνώντας εντυπωσιακά από την έδρα του Σικάγο (1-4), σαφή δείγματα φόρμας για τους Τεξανούς που εντός έδρας «δαγκώνουν» (6-1-1). Εξέτισε ο δεξιός μπακ Εσκομπάρ, επιστρέφει και ο βασικός μέσος Καρασκίγια, νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Χαντέμπε και οι αναπληρωματικοί Σμιτ (αμυντικός), Ατσάρα (επιθετικός).

Το Σαν Χοσέ αναδείχτηκε ισόπαλο χωρίς γκολ με το Πόρτλαντ και διατηρείται στην τέταρτη θέση της Δύσης, με αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0) όπως και εντός έδρας αήττητο (6-3-0). Το οποίο απειλήθηκε, όμως ο φορμαρισμένος Βραζιλιάνος γκολκίπερ Ντάνιελ στάθηκε στο.. ύψος του. Πάντως οι Ερθκουέικς εκτός έδρας αποδυναμώνονται εμφανώς, με μόλις ένα διπλό σε εννιά ταξίδια (1-3 5). Under τα 4/5 τελευταία, εκτός ο στόπερ Νέιθαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα καλύτερα του το Χιούστον, ενώ και το Σαν Χοσέ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αν και εκτός Καλιφόρνια δεν είναι το ίδιο δυνατό. Δύσκολη η πρόβλεψη νικητή, αλλά αρκετά πιθανό το σενάριο τερμάτων και πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,10).

ΣΕΝΤ ΛΟΥΪΣ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Σεντ Λούις έφυγε με άδεια χέρια από το Νάσβιλ (3-1), αποκτώντας συγκάτοικο στην κορυφή της Δύσης. Αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά στα μέσα της επανάληψης ο αμυντικός Χιέμπερτ υπέπεσε σε πέναλτι και παράλληλα αποβλήθηκε. Σε εννιά εντός έδρας ματς έχει πετύχει 23 γκολ, έχοντας να επιδείξει την πιο παραγωγική επίθεση της περιφέρειας. Αμφίβολοι οι Λέβεν (μέσος)-Ζοάο Κλάους (βασικός επιθετικός), νοκ άουτ οι Νίλσον (στόπερ) και Γκλόβερ (αν. φορ).

Το Σολτ Λέικ άλωσε την Ουάσινγκτον (1-2), τέταρτο φετινό διπλό (καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στη δυτική περιφέρεια) μπαίνοντας ξανά στις θέσεις πλέι οφ. Το έργο των «βασιλικών» σαφώς διευκολύνθηκε έχοντας αριθμητικό αβαντάζ από το 26’, υποψήφιο για γκολ της χρονιάς του Ρουίς. Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού Αράνγκο. Αμφίβολοι οι Χολτ (αν. στόπερ), Οβιέδο (αρ. μπακ), νοκ άουτ οι Φαρνσγουόρθ (βασικός αρ. μπακ) και Ντιέγκο Λούνα (αν. μεσοεπιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μίνι κάμψη, απόλυτα φυσιολογική βεβαίως εμφανίζει το Σεντ Λούις μετά το απίστευτο ξεκίνημα του. Υπολογίσιμος αντίπαλος το Σολτ Λέικ που μάλιστα εμφανίζεται πιο αποδοτικό εκτός έδρας, ξεκάθαρα no bet.

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Με παίκτη λιγότερο από το 39’ και αριθμητικό ντεζαβαντάζ δύο παικτών από το 75’ το Κολοράντο ήταν αδύνατο να γλιτώσει την ήττα στο Ορλάντο (2-0), έβδομη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (0-1-7) πέφτοντας πια στην τελευταία θέση της Δύσης. Συνδυασμός under και no goal 4/5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τιμωρημένοι οι Αμπουμπακάρ (αμυντικός, 2 γκολ), Γκαλβάν (μέσος), αμφίβολοι οι Εμπόνγκς (μέσος), Ρούμπιο (φορ), νοκ άουτ οι Πράις (βασικός μέσος), Ροντρίγκεζ (αν. γκολκίπερ).

Οπως και την προηγούμενη αγωνιστική με το Κάνσας έτσι και κόντρα στο Σινσινάτι, το Βανκούβερ έσωσε στο τέλος ένα βαθμό (1-1) και βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία (8/11 over) σε MLS και Canadian Championship, το οποίο κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά νικώντας το Μόντρεαλ (2-1). Παραμένει χωρίς διπλό, έχοντας συγκομιδή τριών ισοπαλιών σε επτά ταξίδια. Απουσιάζουν οι μέσοι Σεπφ και Αχμέντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτικό για ακόμη μία χρονιά το Κολοράντο, το Βανκούβερ αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας. Προς άσο, προτιμότερο πάντως το over (1,75).

ΛΑ ΓΚΑΛΑΞΙ-ΚΑΝΣΑΣ

Με ένα βαθμό έφυγαν οι ΛΑ Γκάλαξι από το Σεντ Λούις (1-1) και πλέον συγκατοικούν με το Κολοράντο στην τελευταία θέση της Δύσης. Τουλάχιστον γλίτωσαν τα χειρότερα λίγο πριν το τέλος οι Καλιφορνέζοι (που έχουν την λιγότερο παραγωγική επίθεση στην περιφέρεια), ενώ προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (3-2 από Σολτ Λέικ). Νοκ άουτ ο βασικός φορ Ερνάντες (1 γκολ), ο στόπερ Κουλιμπαλί και ο βασικός μέσος Ροντρίγκες.

Το Κάνσας υπέκυψε στο τέλος στο Λος Αντζελες (1-2) για να διακοπεί μίνι αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0), σκόραρε ξανά ο Πουλίδο όμως δεν ήταν αρκετό. Μετράει πέντε διαδοχικά γκολ-γκολ, over τα 5/6 πιο πρόσφατα, έχει μόνο ένα διπλό σε δέκα ταξίδια (1-4-5). Αμφίβολοι οι Φοντάς (στόπερ), Ντενμπέ (αρ. μπακ), εκτός οι βασικοί Μέλια (γκολκίπερ), Ζούσι (δεξιός μπακ), Αγκάντα (φορ, 1 γκολ) και οι αν. Φορντ (στόπερ), Πιέρ (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπόσχεται θέαμα η κόντρα στην Καλιφόρνια, με δύο ομάδες που στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην επίθεση. Στο 1,80 το combo γκολ-γκολ και over.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΙΑΤΛ

Το Λος Αντζελες αντέδρασε στις δύο κολλητές και απρόσμενες ήττες από το Χιούστον, άλωσε στις καθυστερήσεις και με ανατροπή το Κάνσας (1-2) πιάνοντας κορυφή στη Δύση. Πιέστηκε πολύ στο πρώτο μέρος μένοντας πίσω στο σκορ, όμως έβγαλε την.. καρδιά του πρωταθλητή. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Τίλμαν, τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Οπόκου (2 γκολ), εκτός πλάνων ο βασικός αμυντικός μέσος Ακόστα και οι αν. Κρεπό (γκολκίπερ), Λεόνε (στόπερ), Παλένθια (δεξιός μπακ).

Το Σιάτλ είχε τρεις φορές το προβάδισμα στην Σάρλοτ αλλά το απώλεσε ισάριθμες (3-3), καθώς και οι τρεις προσπάθειες που επέτρεψε στον στόχο έγιναν γκολ (!), πέφτοντας στην τρίτη θέση της Δύσης με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3). Είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα under και no goal. Νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ Μόρις (9 γκολ) και ο αν. αμυντικός μέσος Κιταχάρα, αμφίβολοι οι Λοδέιρο (βασικός μεσοεπιθετικός), Ντόμπελαρ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εβγαλε αντίδραση το Λος Αντζελες, όχι στα καλύτερα του το Σιάτλ. Οι πολύ ποιοτικοί πρωταθλητές ασφαλώς έχουν προβάδισμα.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΙΜΠΕΡΣ-ΣΙΚΑΓΟ

Το Πόρτλαντ ήταν καλύτερο αλλά αρκέστηκε σε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Σαν Χοσέ, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές όπου πήρε μόλις μία νίκη (1-3-2) και πέτυχε μόνο δύο γκολ, έτσι βρίσκεται εκτός θέσεων πλέι οφ. Συνδυασμός no goal και under 1,5 τα 5/6 πιο πρόσφατα. Εκτός πλάνων οι βασικοί Γουίλιαμσον (μέσος), Γίμι Τσάρα (εξτρέμ) και οι Μπονίγια (δεξιός μπακ), Αγιάλα (αμυντικός μέσος), Μόρα (επιθετικός).

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο με το βαρύ 1-4 από το Χιούστον, το Σικάγο γνώρισε και την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά στις καθυστερήσεις με το Κολόμπους (1-2). Στο 63’ μπήκε ο Γιώργος Κούτσιας αλλά δεν άλλαξε την τύχη των Φάιαρ, που συμπλήρωσαν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Αμφίβολοι οι Μπρέιντι (βασικός τερματοφύλακας), Ντινς (δεξιός μπακ), νοκ άουτ οι βασικοί Τεράν (στόπερ), Μιούελερ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα γκολ στα παιχνίδια του Πόρτλαντ, ντεφορμέ το Σικάγο αν και έχει αρετές. Λογικά πάμε για «κλειστό» ματς, under λοιπόν.

Βαθμολογία -

21/06/2023Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 40 17 12 4 1 27 16 11
2 Νάσβιλ Νάσβιλ 35 18 10 5 3 28 13 15
3 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 33 18 9 6 3 31 22 9
4 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 30 17 9 3 5 28 17 11
5 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 28 18 8 4 6 36 26 10
6 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 28 18 7 7 4 35 29 6
7 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 26 17 7 5 5 23 20 3
8 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 23 19 6 5 8 26 26 0
9 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 22 17 7 1 9 19 27 -8
10 Σάρλοτ Σάρλοτ 22 18 6 4 8 25 33 -8
11 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 19 18 4 7 7 18 23 -5
12 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 19 17 4 7 6 11 16 -5
13 Τορόντο Τορόντο 19 18 3 10 5 17 21 -4
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 17 17 3 8 6 22 27 -5
15 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 15 17 5 0 12 16 24 -8
Final Series
Final Series Play-offs
21/06/2023Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 29 17 9 2 6 34 20 14
2 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 29 16 8 5 3 25 16 9
3 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 28 18 8 4 6 24 17 7
4 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 27 18 7 6 5 21 20 1
5 Ντάλας Ντάλας 26 18 7 5 6 21 19 2
6 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 24 17 7 3 7 20 21 -1
7 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 23 18 6 5 7 20 28 -8
8 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 22 17 5 7 5 27 21 6
9 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 21 18 5 6 7 20 24 -4
10 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 20 19 5 5 9 21 27 -6
11 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 20 17 5 5 7 15 22 -7
12 Όστιν Όστιν 19 17 5 4 8 18 27 -9
13 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 13 16 3 4 9 14 27 -13
14 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 13 18 2 7 9 14 27 -13
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr