Ποδόσφαιρο

EURO U21: Ισπανία U21 - Ουκρανία U21, για τη πρωτιά χωρίς να σκοτωθούν όμως!

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 10:27

Τρομερές μέχρι τώρα οι δύο ομάδες, που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, χωρίς να χρειάζονται τον σημερινό αγώνα.

EURO U21: Ισπανία U21 - Ουκρανία U21, για τη πρωτιά χωρίς να σκοτωθούν όμως!

27/06/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 609

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ισπανία U21

Η Ισπανία είναι ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και το επιβεβαιώνει στην πράξη. Δύο νίκες σε δύο ματς, ήδη διασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους 8, αλλά θέλει και την πρωτιά για το γόητρο και πιο βατό αντίπαλο. Ο κόουτς Σαντι διαθέτει «υπερηχητικό» ρόστερ με ισοδύναμους παίκτες. Δε θα ρισκάρει κόπωση ή τραυματισμό, θα δώσει όπως όλα δείχνουν ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Αψεγάδιαστη τακτικά ομάδα και σε άμυνα και σε επίθεση.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα για τους Ισπανούς. Αναμένονται, πάντως, κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ουκρανία U21

Δεν ήταν στα χαρτιά το φαβορί για την δεύτερη θέση η Ουκρανία, αλλά στο γήπεδο έβγαλε ποιότητα και πάθος που την οδήγησαν σε δύο δίκαιες και καθαρές νίκες. Και κόντρα στην Ρουμανία θα μπορούσε ακόμα πιο υψηλό σκορ, αν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Ξεμπέρδεψε και μαθηματικά με την πρόκριση, η αποστολή στο τουρνουά επετεύχθη νωρίς νωρίς. Η άμυνα αποτελεί και σε αυτήν την διοργάνωση το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ρουσλάν Ροτάν. Ο πρώην διεθνής άσος ποντάρει στην χημεία και το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίσει αυτήν την ομάδα. Έχει και την έξτρα ποιοτική βοήθεια εννιά παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό,

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο Βάνατ, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μούντρικ, Σιτς και Ταλοβέροβ. Λογικά, όμως, όλοι τους θα είναι έτοιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 3.9 6 2.02 1.7 1.42 2.65 1.78 1.88 1.11 1.19 2.45
Ισπανία U21 - Ουκρανία U21 / Εκτίμηση

Η Ισπανία φυσικά είναι το φαβορί αφού διαθέτει τεράστια ποιότητα. Δεν ξέρω αν θα παίξει μεγάλο ρόλο η πρωτιά στον όμιλο, αφού ο όμιλος που διασταυρώνονται έχει θηρία επίσης. Θα πήγαινα με τον άσο αν ήταν λίγο ψηλότερα. Ίσως καλή επιλογή είναι το να επιτευχθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (1.95).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr