Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Τελευταία αγωνιστική με συγκινήσεις!

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 10:02

Η φάση των ομίλων φτάνει στο τέλος της, με πολλές ομάδες να έχουν προκριθεί και άλλες να ψάχνουν το θαύμα στο φινάλε.

Copa Libertadores: Τελευταία αγωνιστική με συγκινήσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Η Ιντερνασιονάλ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Νασιονάλ κι έμπλεξε αναφορικά με την πρόκριση αν και έχει τομ πάνω χέρι. Θέλει πάση θυσία νίκη για να περάσει στα νοκ άουτ καθώς η ιοπαλία, ανάλογα και με το τι θα κάνει η Νασιονάλ στο άλλο ματς, μπορεί να την στείλει στο Σουνταμερικάνα. Κι όλα αυτά ενώ είναι αήττητη στα 5 ματς του ομίλου της η ομάδα του Μάνο Μενέσες. Μόλις 2 ήττες έχει στα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση. Προέρχεται από το εκτός 2-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο που ήταν η 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Τραυματίες οι μέσοι Γκάμπριελ, Μαουρίσιο, Ντε Πένα, Αρανγκίζ.

Μεγάλη νίκη για την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν απέναντι στην Μετροπολιτάνος που ήταν η 3η σερί στον όμιλο και την έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης. Μπορεί να προκριθεί και με ήττα αρκεί να μην νικήσει η Νασιονάλ στο άλλο ματς του ομίλου. Με μια νίκη και δύο ισοπαλίες έβγαλε τις 5 τελευταίες επισκέψεις στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2004-05 θέλει να βρεθεί στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Μποτέρο έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς στις 17 του μήνα όπου ηττήθηκε 2-1 από τους Μιγιονάριος στα μπαράζ του τίτλου στην Κολομβία, έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες στα 6 παιχνίδια της στον όμιλο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παίζεται η πρόκριση εδώ, αλλά πολλά θα κριθούν και στο παιχνίδι της Νασιονάλ. Θα αποφύγουμε τα σημεία, πάμε με το 2-3 γκολ στο 1.95.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ

Η Νασιονάλ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με την Ιντερνασιονάλ και να μείνει στο κόλπο για την πρόκριση, Βέβαια έβγαλε με 2 ισοπαλίες τα 3 τελευταία στον όμιλο. Μόλις δύο ήττες έχει στα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση, ενώ αήττητη με 2 νίκες έβγαλε τα 3 πιο πρόσφατα που ήταν 2-3 γκολ. Η ομάδα του Άλβαρο Γκουτιέρες προέρχεται από την εκτός έδρας ήτα με 3-0 εκτός από την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Ιντερμίδιο (ενδιάμεσο τουρνουά από τα δύο πρωταθλήματα της χώρας) έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία στα 3 πρώτα παιχνίδια. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

Η Μετροπολιτάνος ήταν ανταγωνιστική στο ματς με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Δεν πήρε βαθμό στα πέντε ματς που έδωσε στον όμιλο και περιμένει να τελειώσει το μαρτύριο, έτσι όπως εξελίχθηκε η πορεία της. Πάντως είναι μια από τις σταχτοπούτες της διοργάνωσης και έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη. Η ομάδα του Μορ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πορτογκέσα για το πρωτάθλημα Βενεζουέλας. Εκί όπου έχει 3 νίκες και 2 ήττες στα πέντε τελευταία της. Δεν αποκλείεται να παίξει με μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Εξέτισε ο Σεκέρα (μέσος). Τιμωρημένος ο Μορένο (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Νασιονάλ κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού, χωρίς να ενδιαφέρεται για το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου. Μπορεί να πάρει τη νίκη φυσικά. 1/1 & over 1.5 (1.62).

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΛΕ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Κορίνθιανς και πήρε τη νίκη που της έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Στόχος η πρώτη θέση και οι περισσότεροι βαθμοί που παίζουν ρόλο στις διασταυρώσεις στα νοκ άουτ. Η κάτοχος του Σουνταμερικάνα έχει μια ήττα στα 10 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες. Με νίκες έβγαλε τα τρία πιο πρόσφατα εντός στο Λιμπερταδόρες όπου δεν δέχθηκε γκολ. Η ομάδα του Ανσέλμι έδωσε τελευταίο επίσημο ματς στις 16 του μήνα όπου ηττήθηκε με 4-3 εντός από την Ελ Νασιονάλ για το πρωτάθλημα Ισημερινού, με το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινάει σε ένα μήνα! Εξέτισε ο Ραμίρες (τερματοφύλακας).

Η Αρχεντίνος επικράτησε και της Λίβερπουλ αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις. Βέβαια έχει πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες, ούσα αήττητη στον όμιλο και θέλει και η ίδια την πρώτη θέση, όπως και ο αντίπαλος. Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες με τα 4 να ήταν under. Η ομάδα του Γκάμπριελ Μιλίτο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ντιφένσα Χουστίσια για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Γενικά ήταν η 4η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και είναι σε φόρμα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες και θα παίξει με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση οι δυο αντίπαλοι, οπότε ίσως παίξουν λίγο πιο ανοιχτά για τη πρωτιά. Goal/goal (1.87).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Η Κορίνθιανς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε για να γνωρίσει βαριά ήττα και να χάσει όλες τις ελπίδες αναφορικά με τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Παίζει την 3η που οδηγεί στα μπαράζ του Σουνταμερικάνα. Με ήττες έβγαλε τα 3 τελευταία εντός στην διοργάνωση, ενώ προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες, βάζοντας δύο γκολ. Η ομάδα του Λουξεμπούργκο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε για το πρωτάθλημα. Έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να παίξει με ρεζέρβες κόντρα στην Λίβερπουλ, σκεπτόμενος τα ματς του πρωταθλήματος και κυπέλλου που ακολουθούν. Τραυματίας ο καλός Ρενάτο Αουγκούστον (μέσος).

Το πάλεψε η Λίβερπουλ στην έδρα της Αρχεντίνος όπου προηγήθηκε αλά δέχθηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις. Κι έτσι έμεινε να διεκδικεί την 3η θέση έχοντας δύσκολα αποστολή. Με ήττες έχει βγάλει και συνολικά 4 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στην διοργάνωση, ενώ μια από αυτές ήταν στην Βραζιλία. Η ομάδα του Μπάβα προέρχεται από το εντός 3-0 επί της Νασιονάλ για το τουρνουά Ιντερμίδιο (διεξάγεται ανάμεσα στα δύο βασικά πρωταθλήματα της κάθε σεζόν) στην Ουρουγουάη. Εκεί όπου έβγαλε με νίκες και τα τρία ματς που έδωσε στον όμιλο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Δεν την παίρνει την Κορίνθιανς να αφήνει ματς. Η Λίβερπουλ θέλει μόνο νίκη. Ίσως ανοίξει το ματς. Over 2.5 (1.88).

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Η Ρασίνγκ πήγε στο ντέρμπι με την Φλαμένγκο με την άνεση της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες που είχε πάρει ήδη. Ήταν ανταγωνιστική αλλά ηττήθηκε και τώρα δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση, που παίζει ρόλο στην επόμενη φάση, όπως και οι συνολικοί βαθμοί της. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εντός έδρας. Η ομάδα του Γκάγκο προέρχεται από το εντός 1-1 με την Μπαράκας για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία με 2 νίκες, ενώ όλα ήταν 2-3 γκολ. Αγωνιστικά ο 36χρονος πλέον επιθετικός Πάολο Γκερέρο αποθεραπεύτηκε, όπως και ο έμπειρος στόπερ Σιγάλι. Η ομάδα του Γκάγκο προέρχεται από το εντός 1-1 με την Μπαράκας για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία με 2 νίκες, ενώ όλα ήταν 2-3 γκολ. Αγωνιστικά ο 36χρονος πλέον επιθετικός Πάολο Γκερέρο αποθεραπεύτηκε, όπως και ο έμπειρος στόπερ Σιγάλι.

Η Νιουμπλένσε το πάλεψε στην έδρα της Αούκας για να πάρει το 0-0 και να κρατήσει προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Σουνταμερικάνα, αν και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση. Έχει συνολικά 5 βαθμούς στον όμιλο και αυτούς τους μάζεψε στα 3 τελευταία της που έμεινε αήττητη με μια νίκη. Κάτι που δείχνει την αλλαγή προς το καλύτερο. Αυτή είναι η πρώτη της παρουσία στο Λιμπερταδόρες. Το νέο χιλιανό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από τις 7 Ιουλίου και μετά. Έτσι το ματς με την Αούκας για το Λιμπερταδόρες, στις 7 του μήνα, ήταν το τελευταίο επίσημο ματς για την ομάδα του Γκαρσία. Πλήγμα οι απουσίες των Πατρίσιο (πρώτος της σκόρερ), Ρέγιες (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι. 1 & over 1.5 (1.62).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΟΥΚΑΣ

Η Φλαμένγκο ήθελε πάση θυσία να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ρασίνγκ και τα κατάφερε για να βρεθεί με 1,5 πόδι στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες. Θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να μην περάσει. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ. Είναι αήττητη στα τελευταία 24 εντός στο Λιμπερταδόρες, ενώ με νίκες έβγαλε τα 10 πιο πρόσφατα. Η ομάδα του Σαμπάολι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Σάντος για το πρωτάθλημα. Μια ήττα έχει στα τελευταία 12 σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο μέσος Φράνκα με τον αμυντικό Ματεουζίνιο είναι αμφίβολοι.

Χαμένη ευκαιρία για την Αούκας να πάρει τη νίκη επί της Νιουμπλένσε και να αποκτήσει προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Σουνταμερικάνα. Είναι ακόμα στο κόλπο αλλά έχει και δύσκολη αποστολή στο άντρο της Φλαμένγκο. Την οποία νίκησε 2-1 στο εντός έδρας και ο αντίπαλος δεν το έχει ξεχάσει. Ο αναμορφωτής της, Σέζαρ Φαρίας, που πέρσι την οδήγησε σε κατάκτηση πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της αποχώρησε αφού τιμωρήθηκε με 14 μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο, επειδή επιτέθηκε σε δύο παίκτες της Ντελφίν. Νέος τεχνικός ο Σαντιάγο Εσκομπάρ που θα κάνει ντεμπούτο. Με υπηρεσιακό τον Βίδελα νίκησε 2-0 την Ορένσε για το πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Φλαμένγκο έχει προκριθεί ουσιαστικά για αυτό και οι αποδόσεις είναι στα τάρταρα. Πάμε με το 1 & under 3.5 με επιφύλαξη πάντα (1.88).

Βαθμολογία -

28/06/2023Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρασίνγκ Κλουμπ Ρασίνγκ Κλουμπ 10 5 3 1 1 9 6 3
2 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 8 5 2 2 1 7 5 2
3 Νουμπλένσε Νουμπλένσε 5 5 1 2 2 3 6 -3
4 Αούκας Αούκας 4 5 1 1 3 6 8 -2
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ιντεπ. Μεντεγίν Ιντεπ. Μεντεγίν 10 5 3 1 1 9 6 3
2 Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ 9 5 2 3 0 7 5 2
3 Νασιονάλ Νασιονάλ 8 5 2 2 1 8 7 1
4 Μετροπολιτάνος Μετροπολιτάνος 0 5 0 0 5 4 10 -6
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group C
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπολιβάρ Μπολιβάρ 12 5 4 0 1 11 3 8
2 Παλμέιρας Παλμέιρας 12 5 4 0 1 12 6 6
3 Barcelona SC Barcelona SC 3 5 1 0 4 5 10 -5
4 Σέρο Πορτένιο Σέρο Πορτένιο 3 5 1 0 4 3 12 -9
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group D
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 10 6 3 1 2 10 6 4
2 Ρίβερ Πλέιτ Ρίβερ Πλέιτ 10 6 3 1 2 11 11 0
3 Σπόρτινγκ Κριστάλ Σπόρτινγκ Κριστάλ 8 6 2 2 2 8 10 -2
4 Δε Στρόνγκεστ Δε Στρόνγκεστ 6 6 2 0 4 5 7 -2
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group E
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αρχεντίνος Τζούνιορς Αρχεντίνος Τζούνιορς 11 5 3 2 0 6 3 3
2 Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε 9 5 3 0 2 7 3 4
3 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 4 5 1 1 3 4 6 -2
4 Λίβερπουλ Μοντεβιδέο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο 4 5 1 1 3 4 9 -5
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group F
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπόκα Τζούνιορς Μπόκα Τζούνιορς 10 5 3 1 1 5 2 3
2 Ντεπορτίβο Περέιρα Ντεπορτίβο Περέιρα 7 5 2 1 2 5 5 0
3 Μονάγκας Μονάγκας 5 5 1 2 2 3 4 -1
4 Κόλο Κόλο Κόλο Κόλο 5 5 1 2 2 3 5 -2
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group G
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 13 6 4 1 1 9 4 5
2 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 10 6 3 1 2 7 5 2
3 Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν 7 6 2 1 3 6 7 -1
4 Αλιάνσα Λίμα Αλιάνσα Λίμα 4 6 1 1 4 3 9 -6
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)
28/06/2023Group H
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κλαμπ Ολίμπια Κλαμπ Ολίμπια 14 6 4 2 0 13 4 9
2 Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν 10 6 3 1 2 8 8 0
3 Πατρονάτο Παρανά Πατρονάτο Παρανά 6 6 2 0 4 6 11 -5
4 Μέλγκαρ Μέλγκαρ 4 6 1 1 4 9 13 -4
Promotion - Copa Libertadores (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Copa Sudamericana (Play Offs: 1/16-finals)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr