Ποδόσφαιρο

EURO U21: Με τα γκολ σε Αγγλία και Γαλλία, έναν βαθμό θέλουν οι Τσέχοι!

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 10:47

Τελευταία αγωνιστική και στην φάση των ομίλων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, το οποίο μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. 

EURO U21: Με τα γκολ σε Αγγλία και Γαλλία, έναν βαθμό θέλουν οι Τσέχοι!

Τελευταία αγωνιστική. Τελική φάση EURO U21 2023. Διεξάγεται σε Ρουμανία και Γεωργία. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση

ΑΓΓΛΙΑ U21 - ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21

Καταληκτικό ματς για τον τρίτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro U-21. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη της Γεωργίας, Μπατούμι. Η Αγγλία πήγε αποφασισμένη εκεί όπου θα γίνει και ο τελικός της διοργάνωσης, για να αφήσει πίσω τις προηγούμενες ατυχείς διοργανώσεις. Τα κατάφερε με δύο νίκες και πέρασε ήδη ως πρώτη στον προημιτελικό. Τι και αν είναι βαθμολογικά αδιάφορη ; Όταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου βρίσκεται η Γερμανία αυτό σημαίνει αιτία… πολέμου. «Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Φυσικά θα παίξουμε για την νίκη» σχολίασε ο κόουτς Λι Κάρλσλεϊ. Αψεγάδιαστη ομάδα, παίκτες επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ.

Η κάτοχος του τίτλου Γερμανία βρίσκεται ενώπιον κάζου, μ πιθανό πρόωρο αποκλεισμό από την φάση των ομίλων ! Φαινόταν πως δεν πατά καλά στα πόδια της με την ισοπαλία κόντρα στο Ισραήλ, το επιβεβαίωσε με την ήττα από την Τσεχία. Είχε την υπεροχή, περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και πάλι η άμυνά της έκανε παιδαριώδη λάθη για αυτό το επίπεδο. Μία ελπίδα πρόκρισης έχουν οι γερμανοί. Να κερδίσουν οι ίδιοι την Αγγλία και παράλληλα να κερδίσει το Ισραήλ την Τσεχία, δίχως να καλύψει την διαφορά ενός γκολ στον συνολικό συντελεστή τερμάτων, όπου υπερτερεί η Γερμανία.

Eκτίμηση: Η παράδοση και η όποια χαλαρότητα των Άγγλων μας πηγαίνει στο goal/goal (1.62).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΙΣΡΑΗΛ U21 - ΤΣΕΧΙΑ U21

Καταληκτικό ματς για τον τρίτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro U-21. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη της Γεωργίας, Μπατούμι. Το Ισραήλ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της πρεμιέρας, αφού η Αγγλία είναι πολύ ψηλά για τα κυβικά του. Μπορεί ακόμα την πρόκριση, που θα πάρει με νίκη επί της Τσεχίας και μή νίκη της Γερμανίας. Αν κερδίσουν και οι γερμανοί πρέπει να καλύψουν και διαφορά ενός γκολ στον συνολικό συντελεστή τερμάτων. Δεν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ο κόουτς Γκι Λουζόν εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Η Τσεχία με κυνισμό και πάθος κατάφερε α πάρει το μάξιμουμ σε ένα ματς όπου ήταν ποιοτικά κατώτερη της Γερμανίας. Πλέον της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία κόντρα στο Ισραήλ για να διασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης που πριν το ξεκίνημα του γκρουπ φάνταζε με όνειρο καλοκαιρινής νυκτός. Ομάδα δίχως μεγάλα αστέρια στο ρόστερ αλλά με εξαιρετική σημεία και ομαδική τακτική προσέγγιση. Ο παλιός διεθνής άσος Γιαν Σοσοπάρεκ είναι ο ηγέτης για τον οποίο τα δίνουν όλα οι παίκτες του. Θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος όπως δήλωσε, αν περιορίζονταν και τα λάθη στη αμυντική λειτουργία.

Eκτίμηση: Οι Τσέχοι είναι ικανοί να πάρουν τον έναν βαθμό που χρειάζονται. 2X & under 3.5 (1.90).

ΕΛΒΕΤΙΑ U21 - ΓΑΛΛΙΑ U21

Καταληκτικό ματς για τον τρίτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro U-21. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη της Ρουμανίας, Κλουζ Ναπόκα. Η Ελβετία δίνει την μάχη της σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και εξακολουθεί να ελπίζει στην πρόκριση. Χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιταλία για να τα καταφέρει. Αν κερδίσουν και οι δύο ομάδες θα διαμορφωθεί τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή και όλα θα κριθούν στα γκολ!

Η Γαλλία επιβεβαιώνει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί που την συνοδεύει όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για να φθάσει ως το τέλος της διαδρομής. Έναν πόντο χρειάζεται για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «8». Αν ηττηθεί και κερδίσει η Ιταλία θα διαμορφωθεί τριπλή ισοβαθμία όπου όλα θα κριθούν στα γκολ. Ομάδα με σούπερ ποιοτικό ρόστερ, οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στο Σαμπιονά. Το σημαντικό είναι πως τηρείται και αγωνιστική τακτική και αμυντική συνέπεια, δύσκολα απειλείται η εστία των μικρών τρικολόρ. Πλήρης η αποστολή δεν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα

Εκτίμηση: Οι Γάλλοι δεν έχουν ενθουσιάσει και ίσως δυσκολευτούν απέναντι στους μαχητικούς Ελβετούς. Goal/goal (1.65).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr