Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Νορβηγίας :Με ντέρμπι στο νορβηγικό Βορρά!

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 11:56

Μια τετράδα αγώνων από το νορβηγικό κύπελλο που πάντα επιφυλάσσει γκολ και θέαμα. 

Κύπελλο Νορβηγίας :Με ντέρμπι στο νορβηγικό Βορρά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Νορβηγίας.

ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Η Μόλντε έστω και αγχωτικά επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Χάουγκεσουντ, έκτη νίκη στην Tippeligaen για την πρωταθλήτρια που πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας υποστεί και πέντε ήττες σε 12 αγωνιστικές. Εχει την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση, έφερε τρίτο κολλητό under 1,5 (και no goal) μετά από δέκα συνεχόμενα over (εντός έδρας προηγήθηκαν τέσσερα συνεχόμενα). Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Μπερίσα (2 ασίστ), επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο βασικός μέσος Μάνσβερκ (1 ασίστ), εκτός ο εξτρέμ Αντερσεν.

Σπουδαία νίκη σε βάρος της Μπόντο Γκλιμτ (2-0) πανηγύρισε η Στρομσγκόντσετ, ξεφεύγοντας αρκετά πλέον από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Γιούργκεν Ισνες είχε πάντως την αμέριστη βοήθεια της τύχης σε δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος (μετά το διπλό επί της Βαλερένγκα, που ήταν το πρώτο της φετινό). Γλίτωσε σε δοκάρι και επιπλέον μεγάλες ευκαιρίες, ευτύχησε να προηγηθεί ακριβώς πριν την ανάπαυλα δίνοντας στην πρωτοπόρο τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φιλοξενούμενη θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά απέναντι σε δυνατότερη αντίπαλο. Under 3.5 (1.72).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΡΑΟΥΦΟΣ - ΒΙΚΙΝΓΚ

Νοκ άουτ ματς για τους «16», με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η Ράουφος είναι μία απρόβλεπτη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, στον προηγούμενο γύρο πήρε εντυπωσιακή πρόκριση (0-4 την Μιοντάλεν) και περιμένει χωρίς φόβο έναν ανώτερο αντίπαλο. Προέρχεται από πολύτιμη εντός έδρας νίκη επί της Σκέιντ (1-0) ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρει περισσότερες επιθετικές λύσεις.

Νέα επιτυχία για την Βίκινγκ, που λύγισε την αντίσταση της ισχυρής κυπελλούχου Μπραν (3-1) και φιγουράρει στην τέταρτη θέση. H ομάδα του Μόρτεν Γιένσεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως απάντησε πριν την ανάπαυλα ολοκληρώνοντας στην επανάληψη την ανατροπή για την τρίτη διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Over τα οκτώ από τα εννιά τελευταία, γκολ-γκολ τα 11/12 πιο πρόσφατα (οκτώ συνεχόμενα) σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ράουφος έχει και το μυαλό της στο πρωτάθλημα εκεί όπου έχει περισσότερα θέματα. 2 & over 2.5 (1.90).

ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Νοκ άουτ ματς για τους «16», με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η Σόγκνταλ ανήκει στο γκρουπ των δυνατών ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, αν και προέρχεται από την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα με θύτη την Φρέντρικσταντ (0-1) που την απομάκρυνε από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της.

Φωτιά και λάβρα ήταν η Σάρπσμποργκ στην έδρα της Ρόζενμποργκ «ισοπεδώνοντας» την άλλοτε κραταιά ομάδα (0-3). Μάλιστα αν δεν έριχνε στροφές στην επανάληψη το σκορ θα έφτανε σε δυσθεώρητα ύψη. Έτσι αντέδρασε ιδανικά στις δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, που είναι και οι μοναδικές της στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (5-3-2), ανεβαίνοντας πλέον στην έκτη θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να δυσκολέψει τη φιλοξενούμενη η Σόγκνταλ. Goal/goal (1.55).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΤΡΟΜΣΟ

Το «τρένο» της Μπόντο Γκλιμτ έκανε.. στάση στην έδρα της Στρομσγκόντσετ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα σε 12 αγωνιστικές. Κάπως υπερβολικό πάντως το 2-0, είχε δοκάρι και αρκετές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι είχε και ο αντίπαλος αλλά και την τύχη γενικότερα με το μέρος του. Ηγέτης της είναι ο επιτελικός Πελεγκρίνο (12 γκολ). Γκολ-γκολ τα 5/7 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι μέσοι Κονράντσεν (2 ασίστ), Βέτι και οι αμυντικοί Μπιόρκαν, Βεμπανγκόμο, εκτός πλάνων οι Σάλτνες (μέσος), Εσπεγιορντ (φορ).

Για τα καλά έχει βρει ρυθμό η Τρόμσο, που επιβλήθηκε με ανατροπή της Στάμπαεκ (2-1) σκαρφαλώνοντας πλέον στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Γκάουτε Χέλστρουπ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά με μεθοδικότητα έφτασε στην ανατροπή πριν το ημίχρονο και το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο, φέρνοντας έκτο κολλητό over (συνδυαστικά με γκολ-γκολ) μετά από πέντε συνεχόμενα under στο πρωτάθλημα. Ηγέτης της είναι ο επιθετικός Ερλιεν (7 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι το σημερινό ματς, με δύο πολύ επιθετικές ομάδες. Μπορεί να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν όπως έγινε στο πρωτάθλημα. Goal/goal (1.93).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr