Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπουντούτσνοστ – Μπρέινταμπλικ, πρόκριση στα γκολ!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 10:59

Για μια θέση στον… ήλιο παλεύουν οι δύο ομάδες και οι περισσότεροι ήδη ποντάρουν στους τυπικά φιλοξενούμενους που είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά ενώ έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Προκριματικά Champions League: Μπουντούτσνοστ – Μπρέινταμπλικ, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπουντούτσνοστ – Μπρέινταμπλικ.

Τελικός του προκαταρκτικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγεται στην έδρα της Μπρέινταμπλικ ( στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας) και περιλαμβάνει τους δύο νικητές των ημιτελικών.
Αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής περνάει στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (θα αντιμετωπίσει τη Σαμροκ Ρόβερς), ο ηττημένος, μαζί με τις χαμένες των ημιτελικών (Ατλέτικο Εσκάλδες και Τρε Πένε) υποβιβάζεται στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το μίνιμουμ ποσό που έχει λαμβάνειν από την ΟΥΕΦΑ κάποια από τις τέσσερις ομάδες ανέρχεται στις 610.000 ευρώ.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Μπουντουσνόστ

Η Μπουντούτσνοστ έγραψε το 2-0 στο εικοσάλεπτο και καθάρισε απο… νωρίς την Ατλέτικο Εσκάλδες, δίνοντας διαστάσεις στην επανάληψη. Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, αν και ο τεχνικός Μίοντραγκ Τζούντοβιτς τόνισε ότι στον τελικό η απόδοση θα πρέπει να είναι καλύτερη. Είχε αποκλειστεί πέρυσι από την Μπρέινταμπλικ στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς έχασε 2-0 στην Ισλανδία και νίκησε 2-1 στο Μαυροβούνιο. Το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου αρχίζει στις 23 Ιουλίου.

Τίποτα το ιδιαίτερο
Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο το βασικό μέλημα είναι το πως θα καλυφθούν τα κενά των Πέτροβιτς (ε. 27/8) και Τέρζιτς (μ. 29/5) που αποχώρησαν.

Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ


Η Μπρέινταμπλικ... κατάφερε να δεχθεί γκολ από την Τρε Πένε, αλλά το υπέρ της 2-1 στο ημίωρο έγινε 7-1 στο φινάλε, εμφανής και τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο ενθουσιασμός καλά κρατεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ισλανδίας, οι οποίοι φέτος βρίσκονται στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή είναι διψήφια. Η έδρα και η αγωνιστική ετοιμότητα τα όπλα των παικτών του Οσκαρ Τόρβαλντσον που πέρυσι απέκλεισαν τη Μπουντουτσνοντ και εν τέλει αποκλείστηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Χαμόγελα
Ο Σβάντορσον (μ. 11/0) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.85 4.15 1.48 2.37 1.45 1.54 2.15 1.55 2.15 2.22 1.13 1.1
Μπουντουσνόστ - Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ / Εκτίμηση

Το διπλό δέχεται πιέσεις και υποχώρησε στο 1.65 όπου μάλλον κολακεύει τους Ισλανδούς καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές όπως αποδείχτηκε και στις περυσινές αναμετρήσεις τους. Περιμένουμε ένα “γεμάτο” ματς, κρατάμε το γκολ/γκολ (1.70).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr