Ποδόσφαιρο

EURO U21: Ισπανία U21 - Ελβετία U21, ισπανικός χείμαρρος!

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 08:40

Οι Ισπανοί μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί απόψε, αλλά οι Ελβετοί διαθέτουν διάθεση και έντονο ρυθμό!

EURO U21: Ισπανία U21 - Ελβετία U21, ισπανικός χείμαρρος!

01/07/2023, (22:00)

Τηλεοπτική μετάδοση: ERT 3

Νοκ άουτ προημιτελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21. Το ματς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Ισπανία U21

Ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της, κέρδισε άνετα στην πρεμιέρα τη Ρουμανία (3-0), πιο δύσκολα η νίκη επί της Κροατίας (1-0), με πολλές αλλαγές αναδείχθηκε ισόπαλη στο φινάλε με την Ουκρανία (2-2). Με την κάτοχο του τροπαίου Γερμανία και την ποιοτική Ιταλία ήδη εκτός μάχης, η Ισπανία αποτελεί θεωρητικά το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το επιβεβαίωσε άλλωστε με τις εμφανίσεις της στον όμιλο, όπου στο τελευταίο ματς με την Ουκρανία έκανε εκτενές ροτέισον. Ο κόουτς Σάντιο θα επαναφέρει την βασική αμυντική διάταξη που του χάρισε το μηδέν στα δύο πρώτα ματς του γκρουπ. Μεγάλη ποιότητα σε όλες στις θέσεις από παίκτες που αγωνίζονται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Aγωνιστικά νέα

Δίχως προβλήματα και ξεκούραστοι οι βασικοί. Πανέτοιμοι όλοι για το σημερινό ματς.

Πιθανή ενδεκάδα

Αρνάου Τένας – Αρνάου Μαρτίνεθ, Παρέδες, Πατσέκο, Μιράντα – Σανθέτ, Μπλάνκο, Μπαένα – Ρόδρι, Αμπέλ Ρουίθ, Σέρχιο Γκόμεθ.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Ελβετία U21

Απίθανο αυτό που συνέβη με την Ελβετία, η οποία συνετρίβη στο καταληκτικό ματς του ομίλου από την Γαλλία και όμως πέρασε σε τριπλή ισοβαθμία, χάρη στο τρίτο κριτήριο κατάταξης που ήταν τα περισσότερα γκολ. Ανακούφιση, αλλά και καμπανάκια κινδύνου για την αναμέτρηση με την σούπερ ποιοτική Ισπανία. Δεν αλλάζει η επιθετικογενής προσέγγιση των Ελβετών στους αγώνες τους. Και τα τρία παιχνίδια στον όμιλο εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ, δεν θα αλλάξει τακτική και κόντρα στο θηρίο, με όποιο κόστος.

Αγωνιστικά νέα

Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν γίνονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Σαΐπι – Ομέραγκιτς, Μπουρτς, Στεργίου, Μπλουμ – Γιασάρι, Σομ – Εντόι, Ιμερί, Ρίντερ – Αμντουνί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.37 4.5 7.35 2.3 1.55 1.51 2.37 1.75 1.91 1.07 1.14 2.9
Ισπανία U21 - Ελβετία U21 / Εκτίμηση

Η Ισπανία είναι το απόλυτο φαβορί και διαθέτει τη ποιότητα να φτάσει μέχρι τέλους. Ειδικά απέναντι στους Ελβετούς που μπορεί να βρει χώρους. 1 & over 1.5 (1.65).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr