Ποδόσφαιρο

EURO U21: Γαλλία U21 - Ουκρανία U21, θα μιλήσει η ποιότητα!

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023 - 09:35

Oι Γάλλοι καλούνται να δείξουν την ανωτερότητά τους και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, απέναντι στους μαχητικούς Ουκρανούς. 

EURO U21: Γαλλία U21 - Ουκρανία U21, θα μιλήσει η ποιότητα!

Νοκ άουτ προημιτελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21. Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη της Ρουμανίας, Κλουζ.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Γαλλία U21

Η Γαλλία έδειξε στον όμιλο πως δικαιολογημένα θεωρείται εκ των φαβορί για τον τίτλο. Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, σούπερ ποιότητα, δεν έκανε χάρη στην Ελβετία στο φινάλε στην οποία έριξε τέσσερα γκολ με μαγική εμφάνιση. Ο κόουτς Σιλνβέν Ριπολί δεν βάζει χαλινάρι στους παίκτες του, επιβάλλει επιθετικό παιχνίδι, οι μικροί «τρικολόρ» δημιουργούν και σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Μικρό θέμα υπάρχει μόνο στην άμυνα, όπου δεν κρατάνε εύκολα καθαρή εστία, καθώς με το επιθετικό ποδόσφαιρο που επιλέγουν αφήνουν κενούς χώρους.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή, πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα

Σεβαλιέ – Καλυλύ, Μπαντέ, Λυκεμπά, Ν’ Κουνκού – Λε Φε, Τυράμ, Κακερέ – Μπαρκολά, Σερκί, Γκουϊρί.

Ουκρανία U21

Η Ουκρανία αποτελούσε ερωτηματικό στο ξεκίνημα των ομίλων αλλά έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα και πήρε εύκολα και δίκαια την πρόκριση. Με άγνοια κινδύνου, πήρε ισοπαλία ακόμα και από την πανίσχυρη Ισπανία στο εορταστικό φινάλε του γκρουπ δείχνοντας πως δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα. Με εξαίρεση το ματς με τους Ισπανούς, που έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η Ουκρανία είναι μια ομάδα που στηρίζεται εν πολλοίς στην έξοχη αμυντική λειτουργία Ομοιογένεια και ομαδικό πνεύμα είναι αυτά για τα οποία καμαρώνει ο κόουτς Ρουσλάν Ροτάν.

Αγωνιστικά νέα

Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα

Τρούμπιν – Σιτς, Ταλοβιέροφ, Μπαλαγκόφ, Βιβτσαρένκο – Μπονταρένκο, Μπράζκο – Κάστσουκ, Κρίσκιφ, Σουντακόφ – Σίκαν.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 3.75 5 1.94 1.77 1.34 2.95 1.77 1.9 1.15 1.22 2.18
Γαλλία U21 - Ουκρανία U21 / Εκτίμηση

Οι Γάλλοι είναι ώρα να σοβαρευτούν ακόμα περισσότερο και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Υπολογίσιμη φυσικά ομάδα η Ουκρανία, αλλά όχι για παραπάνω. 1 & over 1.5 (1.93).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr