Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Μπαΐα - Γκρέμιο, ψάχνει τη διάκριση η Γκρέμιο!

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 11:09

O πρώτος αγώνας της σειράς των προημιτελικών προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον και συναρπαστικός, ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες. 

Κύπελλο Βραζιλίας: Μπαΐα - Γκρέμιο, ψάχνει τη διάκριση η Γκρέμιο!

05/07/2023, (03:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 163

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Γκρέμιο (13/7) Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μπαΐα

Δεν τα κατάφερε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε από τη σημερινή της αντίπαλο με 1-2. Φυσικά έπαιξε ρόλο και οι πολλές απουσίες που είχε, αφού αλλοίωσαν την εικόνα της και την αγωνιστική της απόδοση. Το άσχημο είναι πως η ψυχρολουσία ήρθε στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Θα μπορούσε να είχε εκμαιεύσει την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε. Για να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Σάντος με συνολικό σκορ 2-1. Την επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, ταξιδεύει στην έδρα της Κουιάμπα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Τασιάνο και ο Μινγκότι. Τραυματίες οι Γκαμπριέλ Τεϊσέιρα και Ζακαρέ, ο Ντουάρτε, ο Γιάγκο Φελίπε, ο Ματέους Μπαΐα, ο Ντανίλο Φερνάντες και οι Μάρκος Βίκτορ - Ραούλ Γκουστάβο.

Πιθανή ενδεκάδα

Marcos Felipe, Jhoanner Chávez, Vitor Hugo, Kanu, Cicinho, Rezende, N. Acevedo, Ademir, Cauly, Kayky Chagas, Everaldo

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Γκρέμιο

Κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας και την Μπαΐα, δείχνοντας σε όλους πως είναι σε τρομερή κατάσταση και πως έχει πάρει φόρα. Ο προπονητής της επέλεξε να μην κάνει κάποιου είδους ροτέισον και παρατάσσει όλα τα δυνατά του διαθέσιμα όπλα. Μπορεί η νίκη να ήρθε αγχωτικά στο 95' , αλλά αυτό δεν αλλάζει τη σημασία του μεγάλου τρίποντου που πέτυχε. Χάρη στην 7η νίκη της στα 8 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (7-0-1) στρογγυλοκάθεται στη 2η θέση της βαθμολογίας κι ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής, με την Μποταφόγκο. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κρουζέιρο με συνολικό σκορ 2-1.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο Έβερτον Γκαλντίνο, ο Πέπε και ο Φάμπιο. Μακροχρόνια απόντες οι Ζερομέλ, Ζονάτα Ρόμπερτ και Ντιέγκο Σόουζα. Διαθέσιμος ξανά ο Μπρούνο Άλβες, καθώς ανανεώθηκε ο δανεισμός του.

Πιθανή ενδεκάδα

Chapecó, João Pedro, Bruno Uvini, W. Kannemann, Reinaldo, Villasanti, Carballo, Bitelo, F. Cristaldo, Vina, Suárez

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.74 1.94
Μπαΐα - Γκρέμιο / Εκτίμηση

Δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων μετά από 3 μέρες. Ξανά η Γκρέμιο έχει το πάνω χέρι αφού θέλει τη διάκριση του κυπέλλου και ενός τίτλου. 2Χ & over 1.5 (1.85).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr