Ποδόσφαιρο

Φιλικά Συλλόγων: Παναθηναϊκός - Πετρολούλ Πλοϊέστι, ανεβάζουν στροφές και οι δύο!

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 11:35

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στην Πετρολούλ από τη Ρουμανία και τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μάτερσμπουργκ της Αυστρίας.

Φιλικά Συλλόγων: Παναθηναϊκός - Πετρολούλ Πλοϊέστι, ανεβάζουν στροφές και οι δύο!

04/07/2023, (19:00)

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Παναθηναϊκός

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά φιλικό ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Στο πρώτο επικράτησε με 4-0 της Βίνερ Βικτόρια. Στο 2ο φιλικό επί αυστριακού εδάφους επικράτησε της σλοβένικης Ρογκάτσκα με 3-1. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα, καθώς ακολουθεί αύριο (05/07) ένα ακόμη φιλικό με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ουσιαστικά πιο ασφαλή συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς μόνο από το πρώτο ημίχρονο. Γενικά ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους ώστε να προσαρμοστούν και να προετοιμαστούν για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο. Την ίδια ώρα υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα αφού αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες.

Πετρόλουλ 52 Πλοϊέστι

Και η Πετρολούλ κινείται σε στάδιο προετοιμασίας και μάλιστα πρόκειται να εμβαθύνει σε αυτό αφού μόλις τελείωσε το αρχικό. Η ρουμανική ομάδα ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της στη Σλοβενία, όπου έδωσε τρία φιλικά και τώρα έχει μεταφερθεί στην Αυστρία, όπου εκτός από τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει αύριο (05/07) την Όσιγιεκ. Η εικόνα της προς το παρών δεν είναι καλή αφού δεν έχει πετύχει κάποια νίκη και δείχνει να έχει αρκετά θέματα. Στο πρώτο φιλικό έχασε 3-2 από την Σκεντίγια, στο δεύτερο 5-0 από τη Σαράγεβο, ενώ στο πιο πρόσφατο (30/06) έμεινε στο 0-0 με την Αλουμίνι. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Ρουμανίας, με τη σέντρα στο φετινό να είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου. Για αυτό και στην Πετρολούλ πρόκειται πλέον να ανεβάσουν στροφές στα δύο φιλικά που θα δώσουν στην Αυστρία.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 4.75 7.25 2.35 1.48 1.55 2.18 1.7 1.94 1.03 1.11 3.05
Παναθηναϊκός - Πετρόλουλ 52 Πλοϊέστι / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και να δοκιμάσει πράγματα, αφού δεν βλέπει να έρχονται προς το παρών μεταγραφές. Η αντίπαλος σήμερα προσφέρεται για ανοιχτό παιχνίδι. Μπορεί να συνδυαστεί ο άσος με γκολ. 1 & over 2.5 (1.95).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.