Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Μεγάλα ντέρμπι στα προημιτελικά

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 - 12:38

Τρεις αγώνες των προημιτελικών του κυπέλλου Βραζιλίας. Με σανίδες αναμετρήσεις ανάμεσα σε δυνατούς αντιπάλους. Το ντέρμπι του Σάο Πάολο, είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες, σε αυτή τη φάση του τουρνουά.

Κύπελλο Βραζιλίας: Μεγάλα ντέρμπι στα προημιτελικά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Βραζιλίας.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του Σάο Πάολο. Πέρσι για την φάση των «16» η Σάο Πάολο απέκλεισε την Παλμέιρας με νίκη 1-0 εντός, ήττα 2-1 στην ρεβάνς, αλλά επικράτησε στα πέναλτι. Πήγε να πάθει κάζο με την Σπορτ, στον προηγούμενο γύρο, αλλά γλίτωσε με τα πέναλτι. Μόλις δύο ήττες έχει στα τελευταία 15 εντός έδρας για το κύπελλο. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ προέρχεται από το εντός 1-0 επί της Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα. Ήταν η 2η νίκη στα 3 τελευταία της έχοντας συνολικά 3 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα. Τραυματίες οι Μάια, Φεραρέσι.

Η Παλμέιρας δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει την δυνατή φέτος Φορταλέσα, νικώντας 3-0 στο πρώτο ματς εντός και στην ρεβάνς αγωνίστηκε με αρκετές ρεζέρβες. Μια ισοπαλία έχει η ομάδα του Φερέιρα στα τρία τελευταία εκτός στο κύπελλο. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα εκτός στην διοργάνωση. Προέρχεται από το εκτός 2-2 με την Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα, όπου είχε προηγήθηκε 2-0 αλλά στην συνέχεια είχε αποβολή που την επηρέασε. Έχει μια ισοπαλία στα τρία τελευταία πρωταθλήματος. Τραυματίας ο αμυντικός Ατουέστα, εξέτισε την ποινή του ο Φερέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο θέλουν την πρόκριση, στο ντέρμπι του Σάο Πάολο. Στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις τους φέτος, νίκησε μια φορά η Παλμέιρας, ενώ χώρος γκολ έληξε το δεύτερο παιχνίδι. Με τις δύο ομάδες να συνηθίζουν να δυσκολεύονται να σκοράρουν μεταξύ τους. Under 2,5 (1.75)

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Ξεπέρασε την Ινττερνασιονάλ στην προηγούμενη φάση όπου χρειάστηκε τα πέναλτι. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία εντός στο κύπελλο με 5 νίκες. Η ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι προέρχεται από το εκτός 2-2 στο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Στάθηκε πολύ καλά, ενώ έχει μια νίκη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Από δύο γκολ και πάνω μπήκαν στα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Σίλβα, Ματεουσίνιο.

Η Κορίνθιανς ξεπέρασε την Ατλέτικο Μινέιρο στην προηγούμενη φάση σε δύο δύσκολα παιχνίδια ενώ χρειάστηκε τα πέναλτι. Χρειάστηκε τα πέναλτι για να ξεπεράσει την Ρέμο στην προηγούμενη φάση. Θέλει φέτος να φτάσει εκ νέου στον τελικό. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπραγκαντίνο για το πρωτάθλημα με τις αποδοκιμασίες του κόσμου να ήταν έντονες. Ο Λουξεμπούργκο, πάει πιεσμένος στο ματς του κυπέλλου αν και δεν βρίσκεται πολύ καιρό στον πάγκο της. Αμφίβολος ο μέσος Αουγκούστο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αμέρικα Μινέιρο είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι φαίνεται στην βαθμολογία. Όμως η Κορίνθιανς, δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση, συνεχίζοντας να προβληματίζει. Είναι ρίσκο, αλλά αξίζει, ο άσσος (1.88)

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Είναι η 4η σερί χρονιά που η Φλαμένγκο κοντράρεται με την Ατλέτικο Παραναένσε στο κύπελλο. Έχοντας προκριθεί τις 2 και αποκλειστεί τις άλλες 2. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο στα πέναλτι έναντι της Κορίνθιανς. Η ομάδα του Σαμπάολι προέρχεται από το 2-0 εντός επί της Φορταλέσα για το πρωτάθλημα. Έχει νίκες στα 4 από τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίας ο σταρ Γκαμπιγκόλ και ο Μπραζ.

Η Ατλέτικο Παραναένσε το έχει η μοίρα της να πεφτει πάνω στην Φλαμένγκο στο κύπελλο. Μια διοργάνωση που πάντα στοχεύει ψηλά. Χρεάστηκε τα πέναλτι να αποκλείσει την Μποταφόγκο και τώρα κοντράρεται με μια ακόμα ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο.Μια ισοπαλία έχει στα τρία τελευταία εκτός στο κύπελλο. Με τον Γουέσλι Καρβάλιο να συνεχίζει ως υπηρεσιακός τεχνικός, προέρχεται από το εντός 2-2 με την Παλμέιρας για το πρωτάθλημα, όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Διαθέσιμος ο βασικός τερματοφύλακας Μπέντο. Τραυματίας ο στόπερ Μπίγκοτε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αυτές οι δύο ομάδες, συναντιούνται συχνά στο κύπελλο. Και οι δύο αναμένεται να παίξουν προσεκτικά, καθώς δεν θέλουν να δεχτούν γκολ. Καλές πιθανότητες έχει το under 2.5 (1.95).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr