Ποδόσφαιρο

EURO U19: Πορτογαλία – Ιταλία, για την πρωτιά με under!

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 11:17

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το… δεξί τη διοργάνωση, αποτελούν τα φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και αναμένεται να λύσουν τις… διαφορές τους σε ένα “σφιχτό” ματς.

EURO U19: Πορτογαλία – Ιταλία, για την πρωτιά με under!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πορτογαλία u19 – Ιταλία u19.

Αγώνας για τον πρώτο όμιλο στην τελική φάση του Euro K-19.
Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Τακάλι της Μάλτας.
19:00, ΕΡΤ3

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Πορτογαλία U19

Η Πορτογαλία είναι μια μεγάλη δύναμη σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, κάθε φορά που συμμετέχει σε τελική φάση είναι εν δυνάμει φαβορί, το ίδιο ισχύει και τώρα. Από πολλούς εκτιμάται ως το αντίπαλο δέος της Ισπανίας για την πρωτιά και το επιβεβαίωσε με το καλημέρα, επικρατώντας δίκαια 2-0 της Πολωνίας στην πρεμιέρα. Προηγήθηκε νωρίς (4’), δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στη συνέχεια και κλείδωσε το τρίποντο στο ξεκίνημα της επανάληψης με πρωταγωνιστή τον Ούγκο Φέλιξ, αδερφό του Ζοάο.

Πανέτοιμη
Χωρίς νέα προβλήματα συγκριτικά με την πρεμιέρα αν και ο τεχνικός Χοακίμ Μιλέιρο προανήγγειλε μία ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ιταλία U19

Η Ιταλία αποτελεί και στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες μια σταθερή αξία που όταν συμμετέχει στην τελική φάση είναι ικανή να φθάσει μακριά. Στην προηγούμενη διοργάνωση πήγε στους «4», τώρα θέλει το βήμα παραπάνω. Από την πρεμιέρα κιόλας οι «ατζουρίνι» έδειξαν τις διαθέσεις τους, επικρατώντας άνετα της Μάλτας (4-0) όπου σκόραραν τρεις φορές με πέναλτι ενώ είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα απο το 39’.

Η άμυνα
Κλασική ομάδα ιταλικής σχολής, προσέχει περισσότερο την αμυντική λειτουργία. Ο κόουτς Αλμπέρτο Μπολίνι στηρίζεται κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται εντός των συνόρων. Μόνο τρεις κλήσεις αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.4 3.2 1.9 1.74 1.32 2.9 1.6 2.1 1.28 1.24 1.64
Πορτογαλία U19 - Ιταλία U19 / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει και την πρωτιά του ομίλου. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί και “λευκό” παθητικό δείχνοντας πως ποντάρουν στην άμυνα. Έχει τύχη το under στο 1.85.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr