Ποδόσφαιρο

EURO U19: Μάλτα – Πολωνία, combo bet στο φαβορί!

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 11:38

Οι Πολωνοί είναι με την… πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στην πρεμιέρα και καλούνται πλέον να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς με “μεγάλο” σκορ για να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης.

EURO U19: Μάλτα – Πολωνία, combo bet στο φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάλτα u19 – Πολωνία u19.

Αγώνας για τον πρώτο όμιλο στην τελική φάση του Euro K-19.
Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Τακάλι της Μάλτας.
22:15, ΕΡΤ3

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Μάλτα U19

Ο λόγος που μια ομάδα του επιπέδου της Μάλτας βρίσκεται στην τελική φάση διοργάνωσης έχει να κάνει αποκλειστικά με το γεγονός πως είναι η διοργανώτρια. Φυσικά δεν ελπίζει σε κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή παρουσία. Προβλημάτισε στην πρεμιέρα, όπου ηττήθηκε 4-0 απο την ισχυρή Ιταλία ενώ φανέρωσε περίτρανα τη νευρικότητα της καθώς υπέπεσε σε τέσσερα πέναλτι ενώ τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής.

Χωρίς Μικάλεφ
Αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και δεν υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός Μικάλεφ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο επίσης αμυντικός Ελούλ. Αλλαγές αναμένονται στο αρχικό σχήμα, καθώς ενδέχεται να αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Πολωνία U19

Σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν η Πορτογαλία και η Ιταλία, η Πολωνία δεν μπορεί παρά να συμμετέχει με τον τίτλο του αουτσάιντερ. Θα κυνηγήσει φυσικά την υπέρβαση για να σπάσει το δίπολο και να προκριθεί στον ημιτελικό. Πόσω μάλλον όταν στην πρεμιέρα, τα… βρήκε σκούρα απο την Πορτογαλία (0-2).Φυσικά για το ματς με την Μάλτα δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την νίκη και με πολλά γκολ που μπορεί να χρειαστούν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Αγωνία για Ντραπίνσκι
Ο κόουτς Μάρτσιν Μπροζ ποντάρει στην βοήθεια έξι παικτών που αγωνίζονται στην Ιταλία για να κάνουν την ποιοτική διαφορά. Ο βασικός αμυντικός Ντραπίνσκι αποχώρησε τραυματίας απο το πρώτο ματς και δίνεται αμφίβολος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
15.5 6.75 1.11 3.1 1.28 1.88 1.75 2.1 1.6 3.45 1.06 1.01
Μάλτα U19 - Πολωνία U19 / Εκτίμηση

Η Πολωνία δεν… αντέχει απώλεια βαθμών και αναμένεται να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό της. Συνδυάζουμε το φτηνό διπλό με over 2,5 αλλά και no goal στο 2.30.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr