Ποδόσφαιρο

Ιρλανδία: Ντέρι και Σεντ Πάτρικς οδεύουν σε μία ακόμη νίκη!

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 - 08:07

Eνδιαφέρουσα Παρασκευή στην Ιρλανδία, αφού όλα τα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα. 

Ιρλανδία: Ντέρι και Σεντ Πάτρικς οδεύουν σε μία ακόμη νίκη!

ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ

Η Γιου Σι Ντι πάνω που βρήκε μια νίκη μετά από πολύ καιρό, έφαγε γερό χαστούκι με 7άρα από τη Σεντ Πάτρικς. Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο κατέρρευσε. Έχει μία νίκη μόλις στους τελευταίους δώδεκα αγώνες πρωταθλήματος. Παραμένει τελευταία με 9 βαθμούς και δύσκολα θα ξεκολλήσει από εκεί. Μετράει 8 σερί παιχνίδια με οβερ 2.5 γκολ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία με 57 γκολ παθητικό. Δεν έχει απουσίες.

Δέκατη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Σέλμπουρν, αυτή τη φορά απέναντι στη Ντέρι Σίτι εντός έδρας (1-1). Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά, εντός και εκτός έδρας ταυτόχρονα. Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες, ισορροπημένο το ματς, δίκαιη μάλλον η ισοπαλία. Εκτός έδρας έχει μια ήττα σε 8 παιχνίδια. Επιπλέον, σε δέκα παιχνίδια έχει 2 οβερ και 8 άντερ 2.5 γκολ. Ούτε για αυτή έχουν αναφερθεί απουσίες.

Εκτίμηση: Προϊστορία και φόρμα μας οδηγούν στο under 2.5 (1.70).

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Η Μποέμιανς έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες, αφού ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Σλίγκο Ρόβερς. Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει από νωρίς και το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει στο τέλος του αγώνα. Εντός έδρας βέβαια τρέχει ένα μίνι σερί τριών αγώνων αήττητη, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων, έχουν φέρει 9 γκολ-γκολ. Δεν έχει απουσίες για αυτό το παιχνίδι.

Η Ντάλντακ βρίσκεται συνεχώς σε άνοδο, αφού πέτυχε μία ακόμη νίκη. Κέρδισε εντός έδρας τη Σάμροκ Ρόβερς με 2-0. Μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο μέρος καθάρισε το παιχνίδι. Απειλήθηκε αρκετά αλλά άντεξε και δεν δέχτηκε γκολ. Αυτή ήταν η 4η νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχοντας και μια ισοπαλία. Είναι κοντά στη πρώτη τριάδα και θέλει να τρυπώσει εκεί. Τα τελευταία 4 παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ. Θα απουσιάσει ο Μάουντνει.

Εκτίμηση: Πολύ κοντά οι δύο ομάδες στη βαθμολογία, έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Goal/goal (1.80).

ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Μοιράστηκε βαθμούς η Ντέρι με τη Σέλμπουρν στο εκτός 1-1. Παρά την αγωνιστική κοιλιά που έχει κάνει, παραμένει στη 3η θέση της βαθμολογίας. Στους 7 τελευταίους αγώνες της έχει μόλις μια νίκη. Εντός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα αφού έχει ένα μίνι σερί 5 αγώνων αήττητη. Σε 9 αγώνες έχει 8 no goal εντός έδρας, δείγμα του κλειστό ποδοσφαίρου που παίζει. Έχει 4 απουσίες στο σύνολο. Εκτός είναι οι Γουέλαν, ΜακΕλένεϊ, Χάρκινγκ και Πάρτσινγκ.

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε η Σλίγκο απέναντι στη Μποέμιανς με σκορ 3-1. Με αυτό τον τρόπο αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της και έκλεισε τη ψαλίδα με τους πάνω. Συν αυτού ήταν η πρώτη νίκη ύστερα από 4 παιχνίδια. Εκτός έδρας βέβαια έχει να κερδίσει εδώ και 4 αγωνιστικές. Μετράει τρία συνεχόμενα γκολ-γκολ. Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν, έξι στο σύνολο. Γουάλς, Μπάκλεϊ, Φίνερτι, Μπόϊλαν, Μπερν και Σάλιβαν.

Εκτίμηση: H Nτέρι κινείται σε άλλη συχνότητα και μπορεί να κερδίσει στο 1.65.

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Έστω και οριακά, επιζεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο πήρε ισοπαλία με 1-1 στη Κορκ Σίτι. Ευτύχησε να προηγηθεί αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Η Ντροχέντα μετράει 4 σερί γκολ-γκολ στους τελευταίους αγώνες της. Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι ότι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Σε τρομερή κατάσταση ο Ντράπερ έχοντας σκοράρει 8 γκολ.

Πάνω που είχε πάρει φόρα και είχε 5 παιχνίδια αήττητη, η Ντάνταλκ της έβαλε στοπ στη νίκη με 2-0 υπέρ της. Μάλιστα η ψυχρολουσία ήρθε μέσα σε 3 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν βρήκε κάποια απάντηση στη συνέχεια και έτσι δεν άλλαξε κάτι. Παραμένει πρώτη βέβαια, με διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο. Στην σημερινή έδρα μετράει τρία σερί γκολ-γκολ. Φυσικά έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μια ασήμαντη απουσία του Μάνους και ακόμη μία του Κλαρκ.

Εκτίμηση: Η Σάμροκ είναι με τις ώρες τις και δεν αξίζει το 1.60 του διπλού. Πάμε με το goal/goal (1.72).

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Με ψυχολογία έρχεται η Σεν Πάτρικς ύστερα την 7άρα που έριξε στη Γιου Σι Ντι. Σε ένα ματς με μονόλογο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλός της και την διέλυσε. Εντός έδρας μοιάζει να έχει κάνει οχυρό την έδρα της, αφού μετράει πλέον 5 συνεχόμενες νίκες. Στα 8 τελευταία της παιχνίδια έχει 6-1-1 απολογισμό. Δικαίως δεσπόζει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Για αυτό το παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ρότζερς, Γκρίβοστι και Ρεντμοντ.

Τυχερή στάθηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αφού κατάφερε και ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα. Στο 1-1 έμεινε η Κορκ με την Ντροχέντα. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη και η θέση της δυσχεραίνει. Αρκετά δύσκολο στο να διεκδικήσει κάτι σήμερα. Εκτός έδρας έχει 1 νίκη σε 11 παιχνίδια. Στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Σεν Πάτρικς έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Γουίνμπο, Κρόουλεϊ, Βαριάν δεν θα ενισχύσουν την ομάδα τους.

Εκτίμηση: H Σεντ Πάτρικς εντός έδρας είναι ασυναγώνιστη. 1 & over 2.5 (2.27).

Βαθμολογία -

06/07/2023Premier Division
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 46 24 13 7 4 47 22 25
2 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 42 24 13 3 8 46 31 15
3 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 40 24 11 7 6 31 18 13
4 Νταντάλκ Νταντάλκ 39 24 11 6 7 36 30 6
5 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 35 22 10 5 7 31 23 8
6 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 31 22 7 10 5 21 16 5
7 Σλίγκο Ρόβερς Σλίγκο Ρόβερς 26 22 7 5 10 24 30 -6
8 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 24 22 6 6 10 22 30 -8
9 Κορκ Σίτι Κορκ Σίτι 22 22 6 4 12 25 39 -14
10 Γιου Σι Ντι Γιου Σι Ντι 9 22 2 3 17 13 57 -44
UEFA Champions League Qualifiers
UEFA Conference League Qualifiers
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr