Ποδόσφαιρο

EURO U19: Ισλανδία – Νορβηγία, παιχνίδι στα γκολ!

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 - 11:14

Κομβική κρίνεται η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες αλλά θα… προσπεράσουμε σημείο και ακολουθώντας τους αριθμούς, επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων.

EURO U19: Ισλανδία – Νορβηγία, παιχνίδι στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισλανδία u19 – Νορβηγία u19.

Αγώνας για τον 2o όμιλο στην τελική φάση του Euro K-19.
Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Γκόζο της Μάλτας.
22:00, ΕΡΤ3

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Ισλανδία U19

Η Ισλανδία… ξεκινά ουσιαστικά την παρουσία της στο γκρουπ, αφού στην πρεμιέρα όσο και αν πάλεψε ήταν μία κλάση κατώτερη της Ισπανάις και ηττήθηκε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-2). Δεν… παράτησε πάντως το ματς και παρότι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις. Κομβικό βέβαια το ματς με τη Νορβηγία, ενδέχεται να αποκλειστεί σε περίπτωση ήττας.

Χωρίς Μπρίνιολφσον
Στην πρεμιέρα πάντως επιβεβαίωσε την έφεση που την χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Ομάδα που βάζει τέρματα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα, εκεί θα ρίξει το βάρος ο κόουτς Όλαφουρ Σκούλασον. Τιμωρημένος ο Μπρίνιολφσον.

Νορβηγία U19

Απίθανη η αγωνιστική μεταμόρφωση της Νορβηγίας στην πρεμιέρα, όπου προηγήθηκε της Ελλάδας με 5-0 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη λίγο έλειψε να ισοφαριστεί ! Στην χαλάρωση των παικτών και στις αλλαγές που έκανε στην επανάληψη εστίασε ο κόουτς Παλ Γιόχανσεν, ο οποίος χτυπά καμπανάκια εγρήγορση για το κομβικό ματς με την Ισλανδία. Σε θέση οδηγού πάντως για την πρόκριση.

Η επίθεση
Προφανώς δεν θα αλλάξει η επιθετική προσέγγιση των αγώνων, αφού αυτό είναι το μεγάλο όπλο της Νορβηγίας. Φυσικά, ζητούμενο παραμένει η βελτίωση των μετόπισθεν και η εξάλειψη των λαθών. Η αρχική ενδεκάδα της πρεμιέρας θα ξεκινήσει και στο δεύτερο παιχνίδι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.7 1.85 2.52 1.42 1.6 2.1 1.4 2.57 1.82 1.19 1.28
Ισλανδία U19 - Νορβηγία U19 / Εκτίμηση

Η Νορβηγία έδειξε επιθετικές αρετές στην πρεμιέρα και δικαίως φαντάζει φαβορί. Η Ισλανδία παίζει πάντως τα… ρέστα της και θα προσπεράσουμε το διπλό, επιλέγοντας το αμφίτερμα που τις τελευταίες ώρες πήρε παιχνίδι και υποχώρησε στο 1.75.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr