Ποδόσφαιρο

Βίκινγκ-Χάουγκεσουντ: Αναμέτρηση με πολλά γκολ

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 12:16

Η Βίκινγκ και η Χάουγκεσουντ, έρχονται αντιμέτωπες, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Με τις δύο τους, να είναι αρκετά δυνατές, ενώ έχουν μεγάλους στόχους. Αναμένονται να μπουν πολλά γκολ.

Βίκινγκ-Χάουγκεσουντ: Αναμέτρηση με πολλά γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Νορβηγίας.

Βίκινγκ

Η Βίκινγκ έχει πάρει ξανά φόρα και προσέγγισε εκ νέου τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Πειστική εμφάνιση και δίκαιη η νίκη στο Όσλο κόντρα στην Βαλερένγκα που καιγόταν για βαθμούς, Τρία σερί τρίποντα μετρά η ομάδα από το Στάβανγκερ, τώρα που γυρίζει θέλει να τρέξει το σερί που θα την εδραιώσει στα ψηλά της κατάταξης. Η επίθεση είναι το μεγάλο όπλο, αλλά η άμυνα… μπάζει. Και τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5.

Χάουγκεσουντ

Η Χάουγκεσουντ αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και να αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ και του μπάτζετ της. Επικράτησε δίκαια και της σκληροτράχηλης Οντ, πανηγύρισε την Τρίτη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «γλάροι» απλώνουν τα φτερά τους και με την ψυχολογία στα ύψη πάνε στο Στάβανγκερ. Χρήζει βελτίωσης η αμυντική λειτουργία, Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.5 5.5 2.57 1.44 1.62 2.15 1.54 2.27 1.13 1.16 2.47
Βίκινγκ - Χάουγκεσουντ / Εκτίμηση

Η Βίκινγκ είναι δυνατή ομάδα, ο οποία συνήθως καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αν και δέχεται γκολ σχετικά εύκολα. Ενώ η Χάουγκεσουντ βρίσκει το γκολ με αρκετά μεγάλη ευκολία. Ο αγώνας είναι μεγάλες οι πιθανότητες να ανοίξει. G/G και over 2.5 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr