Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Λάρνακας: δυσκολότερο το έργο του τριφυλλιού

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 02:59

Ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ Λάρνακας, στα πλαίσια ενός ακόμα φιλικού αγώνα στην Αυστρία. Με την κυπριακή ομάδα, να αποτελεί δυνατότερο αντίπαλο, από τους προηγούμενους των πρασίνων.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Λάρνακας: δυσκολότερο το έργο του τριφυλλιού

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις φιλικών συλλόγων.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παναθηναϊκός

Και το πέμπτο φιλικό του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί επί αυστριακού εδάφους, όπου προετοιμάζονται οι πράσινοι. Εξαιρετική η εικόνα μέχρι στιγμής, αφού και στα τέσσερα παιχνίδια κατέγραψε ισάριθμες νίκες, ενώ τα δύο τελευταία έγιναν με απόσταση μίας ημέρας και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει αναπόφευκτα εκτενές ροτέισον.

Νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά φαίνεται πως η άμυνα θα αποτελέσει εκ νέου σταθερό σημείο αναφοράς. Στα τέσσερα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δέχθηκε μόνο ένα γκολ.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει εδραιώσει την παρουσία της σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια και βάζει και φέτος πολύ ψηλά τον πήχη. Ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα έχει αυξημένο μπάτζετ στην διάθεσή του για να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ και κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα παραμένει στην τεχνική ηγεσία των πρασινοκίτρινων και με τη σειρά του δηλώνει αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Υπάρχει χρόνος για να δέσει η ομάδα, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν στις 27 Ιουλίου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 3.75 5.35 1.92 1.72 1.34 2.8 1.77 1.87 1.1 1.18 2.27
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ πιθανό να δώσει βάση στην αμυντική του λειτουργία. Η οποία είναι εξαιρετική τον τελευταίο καιρό. Όμως η ΑΕΚ Λάρνακας, αποτελεί ισχυρότερο αντίπαλο από τους προηγούμενους του τριφυλλιού. Πιθανό αποτέλεσμα, το G/G (1.75).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.