Ποδόσφαιρο

Προκρ. Champions League: Ρακόβ – Φλόρα Ταλίν, “πάρτι” για το φαβορί!

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 11:13

Οι φιλόδοξοι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο και “ενισχύουμε” τον “φτηνό” άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκρ. Champions League: Ρακόβ – Φλόρα Ταλίν, “πάρτι” για το φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ράκοβ – Φλόρα Ταλίν.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο περνάει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ όπου 30 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11-12 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικές στις 18-19 του ίδιου μήνα.
Σε αυτήν την φάση οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά τα δυο 90λεπτα, διεξάγεται παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Οι 13 από τους 15 ηττημένους των ζευγαριών θα πάνε στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ δυο ομάδες μετά από κλήρωση της UEFA θα πάνε απευθείας στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ (αφορά τα ζευγάρια Λίνκολν-Κάραμπακ και Ρακόφ-Φλόρα Ταλίν).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Ράκοβ

Έπειτα από δύο συνεχόμενε δεύτερες θέσεις στο Πολωνικό πρωτάθλημα, πέρσι η Ρακόβ έκανε το βήμα παραπάνω και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της και ολοκλήρωσε την ιστορική σεζόν, σηκώνοντας την κούπα και στο κύπελλο. Προχώρησε πάντως σε αναγκαστική αλλαγή τεχνικού, αποχώρησε ο επιτυχημένος Παπσούν και ο βοηθός Σβάργκα πήρε το χρίσμα. Αποχώρησαν τέσσερις βασικοί, στα “χαρτιά” κάλυψε τα κενά. Δύο νίκες σε τρία φιλικά, με έμφαση στα γκολ. Στις 15 Ιουλίου παίζει σούπερ καπ με την Λέγκια.

Χωρίς Λόπεθ
Πλήγμα η απουσία του βασικού φορ Λόπεθ, δεν υπολογίζεται και ο βασικός αμυντικός Κοβάσεβιτς.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Φλόρα Ταλίν

Η Φλόρα επέστρεψε άμεσα στον θρόνο του ποδοσφαίρου της Εσθνίας, έχοντας κατακτήσει τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους τίτλους. Φέτος δίνει μάχη με την συμπολίτισσα Λεβαντια ισοβαθμώντας στην κορυφή σε 20 ματς. Όπλο των πράσινων η άμυνα, έχουν δεχθεί ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στον πάγκο σταθερά ο Γιούργκεν Χεν. Πέρυσι, Αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς από την φινλανδική Σεϊναγιόεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 5.5 11 2.15 1.62 1.44 2.57 2.17 1.58 1.03 1.13 3.8
Ράκοβ - Φλόρα Ταλίν / Εκτίμηση

Η φιλόδοξη Ρακόβ μπορεί να επικρατήσει εύκολα των Εσθονών που έχουν συγκεκριμένο... ταβάνι και δεν πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί. Ο άσος με συνδυαστικό over προσφέρεται στο 1.70.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr