Ποδόσφαιρο

Προκρ. Champions League: Ολίμπια - Βαλμιέρα, φαβορί στο 2.00!

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 11:34

Οι πρωταθλητές Σλοβενίας δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα και συνδυάζουμε τον φτηνό άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκρ. Champions League: Ολίμπια - Βαλμιέρα, φαβορί στο 2.00!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Βαλμιέρα.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο περνάει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ όπου 30 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11-12 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικές στις 18-19 του ίδιου μήνα.
Σε αυτήν την φάση οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά τα δυο 90λεπτα, διεξάγεται παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Οι 13 από τους 15 ηττημένους των ζευγαριών θα πάνε στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ δυο ομάδες μετά από κλήρωση της UEFA θα πάνε απευθείας στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ (αφορά τα ζευγάρια Λίνκολν-Κάραμπακ και Ρακόφ-Φλόρα Ταλίν).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr