Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Στήριξη σε Γκρέμιο, γκολ στη Φλαμένγκο!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 10:17

Τους επαναληπτικούς έχουμε απόψε για το Κύπελλο Βραζιλίας, με δύο πολύ δυνατά ματς. 

Κύπελλο Βραζιλίας: Στήριξη σε Γκρέμιο, γκολ στη Φλαμένγκο!

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΜΠΑΙΑ

Στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την Μπαΐα πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της εδώ και πολύ καιρό. Ήταν πάντως τυχερή και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το τελικό 1-1 άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Μποταφόγκο και ηττήθηκε με 0-2 έδρας. Προσπάθησε πολύ, πίεσε, δημιούργησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη πρωτοπόρο. Αγωνίζεται ξανά στις 23 Ιουλίου κόντρα στην Κορίνθιανς.

Στο 1-1 με την Γκρέμιο την περασμένη εβδομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερη φορά, δεν το έκανε όμως και το πλήρωσε. Έτσι σήμερα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Το Σάββατο για την 14η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κουιάμπα. Πήρε ότι καλύτερο μπορούσε από τον αγώνα. Και ο ένας βαθμός είναι πολύτμος, ειδικά μετά από ένα τόσο δύσκολο ματς. Την Κυριακή η Μπαΐα ταξιδεύει στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε για το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Η σοβαρή Γκρέμιο δεν μπορεί να επαναλάβει 2η ίδια εμφάνιση. 1 & over 1.5 (1.75).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Στον πρώτο προημιτελικό με την Φλαμένγκο ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, σκοράροντας στο 6ο λεπτό, αλλά επίσης λόγω της πτώσης της απόδοσής της στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε δύο γκολ και ηττήθηκε (1-2) με ανατροπή. Την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φορταλέζα έκανε ροτέισον, προφυλάσσοντας τους περισσότερους βασικούς παίκτες ενόψει της κρίσιμης αποψινής ρεβάνς κυπέλλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με σκορ 1-0. Έτσι βρίσκεται στην 11η θέση με 20 βαθμούς αυτή τη στιγμή. Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται την Μπαΐα.

Αν και αιφνιδιάστηκε με το γκολ που δέχτηκε στο 6ο λεπτό έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Έτσι δείχνοντας χαρακτήρα κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στο πρώτο ματς. Απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Παλμέιρας, μένοντας στο 1-1. Η αντίπαλός της ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, σκοράροντας στο 24′ με τον Ντούντου, έχοντας κι άλλες ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος κατάφερε να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Με αρκετές αλλαγές, άλλαξε τις ισορροπίες και έτσι ισοφάρισε. Το Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζει τη Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Ματς καρμπόν μοιάζει με το πρώτο. Πιθανό το αμφίτερμα. G/G (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr