Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Αστάνα - Ντιναμό Τιφλίδας, θα μιλήσει η έδρα!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 10:39

Η πιο έμπειρη Αστάνα κόντρα στη φιλόδοξη Ντιναμό Τιφλίδας σήμερα, για τα προκριματικά του Champios League. 

Προκριματικά Champions League: Αστάνα - Ντιναμό Τιφλίδας, θα μιλήσει η έδρα!

12/07/2023, (17:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 637

Πρώτο ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (19/7).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Αστάνα

H Αστάνα κέρδισε το πρωτάθλημα στη χώρας της για 7η φορά στην ιστορία της. Έτσι έφτασε να παίζει σήμερα προκριματικά για το Champions League. Η ομάδα βρίσκεται σε δράση, αφού το πρωτάθλημά της εξελίσσεται κανονικά. Ισοβαθμεί στην 1η θέση με την Ορνταμπάσι, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την ίδια αντίπαλο με 2-0 (1-0 κανονική διάρκεια) στην παράταση. Παίζει, όμως, εντός έδρας στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε αρκετό χρόνο, για να γεμίσει μπαταρίες και να προετοιμαστεί. Κάνει εντυπωσιακή σεζόν και πάντα δείχνει καλό πρόσωπο στο γήπεδό της στην Ευρώπη. Μοναδική φορά που αγωνίστηκε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ ήταν την περίοδο 2015-16. Την περασμένη χρονιά έμεινε πρόωρα εκτός συνέχειας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ από τη Ράκοβ.

Ντιναμό Τιφλίδας

Παρότι πήρε το 19ο πρωτάθλημα στη χώρας της πέρυσι, φέτος τα πράγματα δεν πάνε το ίδιο καλά. Τουλάχιστον για το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας. Πάντως πριν μία εβδομάδα κατάφερε να κατακτήσει και το Σούπερ Καπ, κερδίζοντας στα πέναλτι τόσο την Ντίλα Γκόρι όσο και την Ντινάμο Μπατούμι. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, μοναδική φορά που συμμετείχε σε γκρουπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν τη σεζόν 2004-05 στο Κύπελλο UEFA. Την περασμένη χρονιά αποκλείστηκε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ από την Πάιντε. Προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική, αλλά της λείπουν η εμπειρία και η ποιότητα, οπότε πάντα συναντά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.25 3.85 1.65 2.1 1.23 3.7 1.9 1.77 1.24 1.28 1.77
Αστάνα - Ντιναμό Τιφλίδας / Εκτίμηση

Εντός έδρας η Αστάνα είναι δυναμική και μπορεί να αποτυπώσει την εμπειρία της στο χορτάρι. Πάμε με τον άσο στο 1.80.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr