Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ελσίνκι- Λάρνε, combo bet στο 2.00!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 11:21

Οι πιο έμπειροι πρωταθλητές Φινλανδίας έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους άσημους φιλοξενούμενους και ενισχύουμε τον “φτηνό” άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Ελσίνκι- Λάρνε, combo bet στο 2.00!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ελσίνκι – Λάρνε.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο περνάει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ όπου 30 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11-12 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικές στις 18-19 του ίδιου μήνα.
Σε αυτήν την φάση οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά τα δυο 90λεπτα, διεξάγεται παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Οι 13 από τους 15 ηττημένους των ζευγαριών θα πάνε στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ δυο ομάδες μετά από κλήρωση της UEFA θα πάνε απευθείας στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ (αφορά τα ζευγάρια Λίνκολν-Κάραμπακ και Ρακόφ-Φλόρα Ταλίν).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Ελσίνκι

Η Ελσίνκι αποκατάστησε την κυριαρχία της στο ποδόσφαιρο της Φινλανδίας με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλήματος. Στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς μετρά τρεις νίκες δίχως νίκη και περιορίζεται στην τρίτη θέση. Ομάδα που αρέσκεται να κρατά χαμηλά το σκορ, δεν σκοράρει εύκολα. ‘Εχει αποκτήσει πάντως εμπειρία, πέρυσι κατέλαβε την τέταρτη θέση σε όμιλο Γιουρόπα Λικ πίσω από Ρόμα, Μπέτις και Λουντογκόρετς.
Συν και πλην
Διαθέσιμος ο βασικός στόπερ Τοϊβιο, δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Παανάνεν, εκτός και οι χρήσιμοι Στιοπιν (ε) και Πίτερσον (ε).

Λαρν

Η Λαρν έχει 134 χρόνια ιστορίας και όμως κατάφερε μόλις πέρσι να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο στην Βόρεια Ιρλανδία ! Έχει ανέβει πολύ το μπάτζετ την τελευταία διετία, θέλει να παραμείνει στην κορυφή και έκανε μεταγραφικές κινήσεις σε αυτήν την κατεύθυνση. Το νέο πρωτάθλημα Β. Ιρλανδίας ξεκινά 7/8, έχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς όπου ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ απο τη Κρουσέιντερς. Αυτή θα ειναι η μόλις τρίτη παρουσία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς από την Σεν Ζόζεφς του Γιβραλτάρ (0-0, 0-1).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 3.5 6.75 1.51 2.37 1.16 4.5 2.52 1.44 1.09 1.23 2.37
Ελσίνκι - Λαρν / Εκτίμηση

Η πιο έτοιμη και πιο ποιοτική Ελσίνκι έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια άπειρη ομάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα “χαμηλές” τιμές και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.00.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr