Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Παλμέιρας - Σάο Πάουλο, ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον!

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 10:12

Ντέρμπι στα προημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας, με τη Παλμέιρας να είναι με τη πλάτη στον τοίχο!

Κύπελλο Βραζιλίας: Παλμέιρας - Σάο Πάουλο, ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον!

14/07/2023, (02:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 708

1ο ματς: Σάο Πάολο - Παλμέιρας 1-0

Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Παλμέιρας με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παλμέιρας

Η Παλμέιρας ηττήθηκε στο πρώτο τοπικό ντέρμπι κυπέλλου με την Σάο Πάολο και καλείται να κάνει την ανατροπή. Δύο αποκλεισμούς στα πέναλτι έχει στα 5 τελευταία ματς εντός για το κύπελλο, ενώ τα 4 από αυτά ήταν και over. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προέρχεται από το εντός 1-1 στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Φλαμένγκο. Μια νίκη και 2 ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και δεν είναι καλά. Ο Πορτογάλος προπονητής γκρινιάζει για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει κι ενώ αποχώρησαν 5 παίκτες. Κόντρα στην Φλαμένγκο συμπλήρωσε αποστολή με αρκετούς νεαρούς.

Αγωνιστικά νέα

Eκτός ο μέσος Ζαΐλσον, ο μεσοεπιθετικός Ατουέστα, ο δεξιός μπακ Μάρκος Ρόσα. Αμφίβολος ο επιθετικός Ρόνι.

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο πήρε τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ. Σε μια αναμέτρηση όπου υπήρξαν νεύρα και από τις δύο ομάδες με την Παλμέιρας να έκανε και πολλά παράπονα για την διαιτησία. Με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες έχει βγάλιε τα πέντε τελευταία εκτός για το κύπελλο. Πέρσι για την φάση των «16» η Σάο Πάολο απέκλεισε την Παλμέιρας με νίκη 1-0 εντός, ήττα 2-1 στην ρεβάνς, αλλά επικράτησε στα πέναλτι. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ προέρχεται από το εκτός 0-0 με την Μπραγκαντίνο για το πρωτάθλημα, παίζοντας με ρεζέρβες Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι αμυντικοί Μπεράλντο και Άλαν Φράνκο. Δεν θα αγωνιστεί ο μέσος Πάμπλο Μάια, καθώς πέθανε ο πατέρας του. Επιστρέφουν οι επιθετικοί Καλιέρι και Λουτσιάνο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 3.8 5.85 1.7 2.02 1.24 3.6 2.08 1.64 1.11 1.2 2.4
Παλμέιρας - Σάο Πάολο / Εκτίμηση

H Παλμέιρας έχει ποιότητα, το θέμα είναι να έχει και καλή αγωνιστική απόδοση. Δυσκολεύεται τώρα τελευταία και το σημερινό ματς θα είναι αρκετά δύσκολο. Πάμε με την πρόκριση της Σάο Πάουλο στο 1.78.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr