Ποδόσφαιρο

Φιλικά Συλλόγων: ΑΕΚ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, γκολ εκατέρωθεν!

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 11:30

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ από την Ουκρανία.

Φιλικά Συλλόγων: ΑΕΚ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, γκολ εκατέρωθεν!

Σε ουδέτερο γήπεδο στην Ολλανδία. Το ματς θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 45 λεπτών, ενώ μετά (στις 20:00) θα ακολουθήσουν άλλα δύο διάρκειας 35 λεπτών το καθένα, όπου θα αγωνιστούν οι «ρεζέρβες» της ΑΕΚ με τη δεύτερη ομάδα της Σαχτάρ.

ΑΕΚ

Τρίτο φιλικό προετοιμασίας για την AEK. Στο πρώτο αντιμετώπισε τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ηττήθηκε με 1-0. Αντίθετα στο δεύτερο και πιο πρόσφατο οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας την Αντβέρπ με 3-0. Σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν οι φαν Βέερτ, Ζίνι και Κοσίδης, ενώ ο Μαχαίρας αστόχησε σε πέναλτι. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό τεστ πριν επιστρέψει στη βάση της, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία με στόχο τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα χρησιμοποιηθούν ο Γκατσίνοβιτς και ο Μάνταλος λόγω ενοχλήσεων, ενώ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας ο Σέρχιο Αραούχο. Παραμένει εκτός ο διεθνής Πινέδα.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Επέστρεψε στην κορυφή του ουκρανικού πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της, ο Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς αποχώρησε και πλέον στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Ολλανδός, Πάτρικ βαν Λέουβεν. Κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσει το δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας. Στο πρώτο αντιμετώπισε την Άλκμααρ. Τρεις φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως βρήκε ισάριθμες απαντήσεις, με το 3-3 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Προπονούνται ατομικά οι Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Ναζαρίνα, Μπόριατσουκ και Πέτριακ, ίσως δεν αγωνιστούν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.7 3.6 2.15 2.2 1.54 1.47 2.37 1.48 2.35 1.6 1.2 1.4
ΑΕΚ - Σαχτάρ Ντόνετσκ / Εκτίμηση

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά δείγματα κόντρα στην Αντβέρπ. Η Σαχτάρ δεν είναι εκείνη που τρόμαζε παλιότερα, αλλά μπορεί να σκοράρει εύκολα φυσικά. Goal/goal (1.60).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.