Ποδόσφαιρο

Φιλικά συλλόγων: Ολυμπιακός - Νόρτζελαντ με γκολ!

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 10:16

Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο τεστ στην Αυστρία και το θέμα έχει να κάνει με τα γκολ αφού και η Νόρτζελαντ δεν είναι ομάδα που παίζει φουλ άμυνα.

Φιλικά συλλόγων: Ολυμπιακός - Νόρτζελαντ με γκολ!

Τα φιλικά συλλόγων έχουν ενδιαφέρον και για στοίχημα και ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα αυτό με την Νόρτζελαντ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Αυστρία νίκησε 2-1 την Σλοβάτσκο. Δίκαιη νίκη με δύο γκολ του Ελ Αραμπί (29’, 44’). Μείωσαν οι Τσέχοι με τον Γιουρότσκα (51’).

Ζητούμενο από τον νέο κόουτς ντιέγκο Μαρτίνεθ η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Ο Ισπανός προπονητής το έχει ξεκαθαρίσει πως τα ματς στην Αυστρία θα αποτελέσουν πεδίο δοκιμών.

Πολλοί παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, δεν τίθεται θέμα τεστ βασικού σχήματος, αυτά θα γίνουν στο τέλος του μήνα. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Φορτούνης που έχασε προπονήσεις με μικροτραυματισμό.

Νόρντζελαντ

Η Νόρντζελαντ επικράτησε δίκαια της Σάλτσμπουργκ με 2-0, σε ματς με πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ήταν ένα δυνατό φιλικό που έδειξε πολλά.

Προέρχεται από μια άκρως ανταγωνιστ9ική σεζόν στην Δανία όπου έδωσε μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο που κατέκτησε εν τέλει η Κοπεγχάγη.

Δεν πτοούνται οι επιτελείς τους που έκαναν καλές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, προεξάρχοντος του στράικερ Ίνγκβαρντσεν από την Μάιντς, ενώ κράτησαν και τον περσινό βασικό κορμό.

Στο τιμoνι φυσικά παραμένει ο πετυχημένος 34χρονος κόουτς, Γιοχάνες Θόρουπ.

Πολύ καλή η εικόνα της στα μέχρι τώρα φιλικά ματς προετοιμασίας. Δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς, με έμφαση στην άμυνα όπου δέχθηκε συνολικά μόνο ένα γκολ. Πλήρης η αποστολή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.7 2.25 1.98 1.67 1.42 2.5 1.57 2.15 1.55 1.23 1.38
Ολυμπιακός - Νόρντζελαντ / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επιθετικά με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο. Και παρά το γεγονός πως η προετοιμασία είναι σκληρή μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Νόρτζελαντ. Μπορεί όμως να σκοράρει και η ομάδα της Δανίας καθώς ο Ολυμπιακός έχει κενά στην άμυνα. Ο άσος με over είναι στο υψηλό 3.25 και αξίζει το ρίσκο αφού είναι φιλικό...

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.