Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Πολωνίας: Επιστροφή για την Λέγκια

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 12:21

Ο τελικός του Σούπερ Καπ Πολωνίας, με την πρωταθλήτρια Ράκοβ, να αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Λέγκια Βαρσοβίας. Με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη για να κατοχυρώσουν την θέση τους στην κορυφή.

Σούπερ Καπ Πολωνίας: Επιστροφή για την Λέγκια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Σούπερ Καπ Πολωνίας.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Ράκοβ Τσεστόχοβα

Στην έδρα της Ρακόβ θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Πολωνίας. Η Ρακόβ είναι η σύγχρονη μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Πολωνίας. Πήρε ξανά τον τίτλο και μάλιστα με διαφορά από την Λέγκια και δείχνει αποφασισμένη αν εδραιώσει την παντοκρατορία της. Η αναμέτρηση με την εν δυνάμει βασική ανταγωνίστρια αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για να στείλει εκ νέου μήνυμα υπεροχής. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στις αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κέρδισε την Φόρα Ταλίν με 1-0 και την Τρίτη ακολουθεί καθοριστική ρεβάνς στην Εσθονία. Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Λέγκια Βαρσοβίας

Η Λέγκια επέστρεψε πέρσι στο υψηλό επίπεδο, κυνήγησε όσο μπορούσε τον τίτλο, αλλά αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, στο κύπελλο ωστόσο κέρδισε στα πέναλτι την Ρακόβ και με το ίδιο σκεπτικό θέλει αν της πάρει και αυτήν την κούπα και να μπορεί με την ψυχολογία στα ύψη στη νέα σεζόν, στοχεύοντας στον επιστροφή στον θρόνο απόλυτο. Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής στα φιλικά παιχνίδια, όπου οι πράσινοι κέρδισαν και στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσαν. Πολύ βελτιωμένη η άμυνα, δέχθηκαν μόνο ένα γκολ σε αυτά τα πέντε ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.15 2.9 1.72 1.95 1.25 3.4 1.75 1.92 1.37 1.27 1.57
Ράκοβ Τσεστόχοβα - Λέγκια Βαρσοβίας / Εκτίμηση

Η Ράκοβ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλει να δείξει, ότι είναι στην κορυφή, όμως έχει και επαναληπτικό αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη. Η Λέγκια θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και να δείξει ότι μπορεί να το κάνει. Όμως δεν πρόκειται για κάτι εύκολο, ειδικά με την Ράκοβ να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Χ2 και under 3,5 (1.90)

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr