Ποδόσφαιρο

Α’ Φινλανδίας: Ίντερ Τούρκου - Κουόπιο, ποντάρισμα στο 1.95

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - 11:56

Αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Φιλανδίας, ανάμεσα στην Ίντερ Τούρκου και την Κουόπιο. Με την δεύτερη να θέλει να επανέλθει, αφού έχασε την πρώτη θέση.

Α’ Φινλανδίας: Ίντερ Τούρκου - Κουόπιο, ποντάρισμα στο 1.95

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Φιλανδίας.

Ίντερ Τούρκου

Μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, η Ιντερ Τούρκου γνώρισε την ήττα με 0-2 εντός από την Βάασα. Σε κακό φεγγάρι και πάλι η ομάδα του Γιάρκο Βις που παραμένει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς και χάνει συνεχώς έδαφος από τις πολυπόθητες θέσεις της εξάδας. Δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν στην εστία της ενώ πλέον η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια.

Κουόπιο

Βρέθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με παίκτη λιγότερο και παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, η πρωτοπόρος Κουόπιο γνώρισε την ήττα με 0-1 εντός από την Βάασα. Δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα που είχε την ευκαιρία να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Σίγουρα υπάρχει και πολύ άγχος, έχοντας στόχο τον τίτλο. Αγωνιστικά, αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος ο Σισέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.15 2.22 1.65 2.1 3.8 1.82 1.84 1.6 1.3 1.34
Ίντερ Τούρκου - Κουόπιο / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες, δεν βρίσκονται στην θέση που θα επιθυμούσαν, την παρούσα στιγμή. Ειδικά για την Κουόπιο, η οποία αν και πήρε επιθετικούς που τις έλειπαν, έχασε την πρωτιά. Ενώ η Ίντερ Τούρκου παραμένει δυνατή ομάδα. 2-3 g (1.95)

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr