Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Πρόκληση η Κορίνθιανς

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 15:47

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα τρία παιχνίδια ρεβάνς των playoffs που θα διεξαχθούν σήμερα Τρίτη (18/7).

Copa Sudamericana: Πρόκληση η Κορίνθιανς

Το Copa Sudamericana έχει τρεις αναμετρήσεις σήμερα Τρίτη (18/7) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Πρόκειται για ρεβάνς των playoffs του Σουνταμερικάνα, όπου σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε 2-1 στο πρώτο ματς από την Κόλο Κόλο. Είναι η πρώτη συμμετοχή στην διοργάνωση κι έβγαλε με over τα 2 από τα 3 ματς που έδωσε στην φάση των ομίλων. Η ομάδα του Μανσίνι προέρχεται από αποκλεισμό στα προημιτελικά του κυπέλλου στα πέναλτι από την Κορίνθιανς. Νέοι τραυματίες οι Ντανίλο Αβελάρ (επιθετικός), Αλοϊζιο (μπακ). Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Σίλβα, Ματεουσίνιο.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την Κόλο Κόλο. Με ήττα έβγαλε την μοναδική επίσκεψη στην Βραζιλία για το Σουνταμερικάνα. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση έχοντας 2 νίκες και 3 ήττες. Προηγήθηκε το 6-1 εντός επί της Λα Καλέρα, όπου έδωσε πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Με 4 ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Αμέρικα Μινέιρο σκοράρει και το ίδιο κάνει και η Κόλο Κόλο. Κατά συνέπεια και αυτή η μεταξύ τους αναμέτρηση πάει για over που είναι στο 2.10.

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΠ. ΚΛΑΜΠ

Η Εστουδιάντες ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Ντομίνγκες προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ρίβερ Πλέιτ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Μια νίκη έχει στα 9 τελευταία σε όλες στις διοργανώσεις.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε μικρό προβάδισμα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία στο Σουνταμερικάνα έχοντας 3 ισοπαλίες κι έναν αποκλεισμό στα πέναλτι! Με ήττα έβγαλε την μία επίσκεψη στην Αργεντινή για την διοργάνωση. Νέος τεχνικός ανακοινώθηκε ο Ντιέγκο Λόπες που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Εστουδιάντες αλλά δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση για να έχει τέτοιες τιμές. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 1.90.

ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Ουνιβερσιτάριο ηττήθηκε 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 4 τελευταία στην διοργάνωση. Αλλά είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός, με τα τρία να ήταν no goal. Η ομάδα του έμπειρου τεχνικού Χόρχε Φοσάτι προέρχεται από το εντός 2-0 επί της Κομέρσιο και είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 πρώτα ματς πρωταθλήματος Περού.

Η Κορίνθιανς θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να μην την πατήσει. Έχει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα με τα τρία πιο πρόσφατα να ήταν no goal.
Η ομάδα του Λουξεμπούργκο προέρχεται από πρόκριση στα πέναλτι στα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο (νίκησε 3-2 εντός στην ρεβάνς έχοντας ηττηθεί 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Τελευταία η Κορίνθιανς παίρνει αποτελέσματα εκτός, ενώ έχει δείξει πως βρίσκει λύσεις στην άμυνα. Είναι πρόκληση το διπλό του 3.30 αλλά και το Χ του 3.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr