Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Βαλμιέρα-Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με προσοχή οι Σλοβένοι

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 02:21

Η Βαλμιέρα ανέκτησε ελπίδες μειώνοντας στα τελευταία λεπτά στην Σλοβενία και απειλεί την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Προκριματικά Champions League: Βαλμιέρα-Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με προσοχή οι Σλοβένοι

Ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου

18:00

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Μπαλκάνι-Λουντογκόρετς, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ με την Τρε Πένε.

Α' ΜΑΤΣ

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ-ΒΑΛΜΙΕΡΑ 2-1

Καλύτερη η Ολίμπια προηγήθηκε με γκολ των Νούκιτς (42’) και Ρουί Πέδρο (74’), η Βαλμιέρα μείωσε με τον Ντιόπ στο 87’.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Βαλμιέρα

Η Βαλμιέρα έμεινε ζωντανή με γκολ στο φινάλε και στη ρεβάνς χρειάζεται νίκη στην ισχυρή της έδρα. Σε καλή κατάσταση εσχάτως στην Λετονία έχει ανέβει στην τρίτη θέση, αλλά δεν ελπίζει πλέον σε διατήρηση του τίτλου. Κράτησε καθαρή εστία στα τρία από τα τέσσερα τελευταία.

Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Η Ολίμπια Λουμπλιάνα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, δεν το έκανε και τώρα πρέπει να προσέξει στην αποστολή της στην Λετονία. Πληρώνει την αστάθεια στην άμυνα, ενώ σκοράρει με άνεση. Γκολ-γκολ και over τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.4 1.84 1.74 1.97 1.27 3.45 1.82 1.84 1.88 1.25 1.22
Βαλμιέρα - Ολίμπια Λιουμπλιάνα / Εκτίμηση

Οι Λετονοί έμειναν ζωντανοί χωρίς ωστόσο η εικόνα τους να είναι ενθαρρυντική. Πιο ικανό σύνολο οι φιλοξενούμενοι, από εκείνους κυρίως εξαρτάται η έκβαση. Εχει πάρει παιχνίδι το διπλό, δεν θα διαφωνήσουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr