Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Καραμπάγκ-Λίνκολν, δεν ανησυχούν οι Αζέροι

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 02:46

Μετά και τη νίκη στην Ανδόρα η Καραμπάγκ πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την άσημη Λίνκολν. 

Προκριματικά Champions League: Καραμπάγκ-Λίνκολν, δεν ανησυχούν οι Αζέροι
Ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου
19:00
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Ράκοβ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Α' ΜΑΤΣ
ΛΙΝΚΟΛΝ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 1-2
Η Λίνκολν αιφνιδίασε με τον Γκόμεζ στο 25’, αλλά η Καραμπάγκ κυριάρχησε στη συνέχεια και απάντησε με τον Ζίζα στο 55’ και τον Μπενζιά στο 94’.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Καραμπάκ
Η Καραμπάγκ μπήκε χαλαρά στο ματς του Γιβραλτάρ, αλλά ανέβασε μηχανές στην επανάληψη και πήρε την νίκη που ουσιαστικά της δίνει και την πρόκριση. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Φυσικά και φέτος στοχεύει σε παρουσία στους ομίλους.
Lincoln Red Imps FC

Η Λίνκολν έπιασε στον ύπνο την Καραμπάκ αλλά όταν ξύπνησε ο αντίπαλος στην επανάληψη δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ήταν εκ των προτέρων το αουτσάιντερ, πάει χωρίς άγχος στο Μπακού. Δεν έχει κάνει προετοιμασία δεν έχει δώσει φιλικά ματς, είναι ανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.11 7 21 2.65 1.42 1.68 2.05 2.32 1.51 1.01 1.07 5.75
Καραμπάκ - Lincoln Red Imps FC / Εκτίμηση

Τελειωμένη υπόθεση η πρόκριση και φαντάζει πολύ δύσκολο να μην ντουμπλάρει τις νίκες της η Κάραμπακ. Ομως με τον άσο μόλις να υπερβαίνει το 1,10 όλα τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι χωρίς αξία. Νίκη της Κάραμπακ και στα δύο ημίχρονα (1,97), με το συνοδευόμενο ρίσκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr