Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Τιφλίδας-Αστάνα, ανοιχτοί λογαριασμοί

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 03:07

Ντέρμπι Ανατολικής Ευρώπης στην Γεωργία, όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ντιναμό Τιφλίδας και Αστάνα.

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Τιφλίδας-Αστάνα, ανοιχτοί λογαριασμοί
Ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου
19:00
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ με τη Χαμρούν (Μάλτα).
Α' ΜΑΤΣ
ΑΣΤΑΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 1-1
Καλύτερη η Αστάνα στο ξεκίνημα προηγήθηκε με τον Αϊμπάτοφ στο 11’ αλλά η Ντιναμό αντέδρασε και ισοφάρισε δίκαια με τον Σίγκουα στο 57’.
Ντιναμό Τιφλίδας
Η Ντιναμό Τιφλίδας ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ματς δεν πτοήθηκε ευρισκόμενη πίσω στο σκορ έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει στα ίδια την πρόκριση κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πλήρης η αποστολή.
Αστάνα

Η Αστάνα πήρε το προβάδισμα αλλά δεν το κράτησε στο πρώτο ματς. Χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε με την ισοφάριση και τώρα πάει στην Γεωργία με άγχος. Στο πρωτάθλημα Καζακστάν ακολουθεί από κοντά την Ορνταμπάσι, ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.05 3.1 1.55 2.3 1.18 4.25 1.94 1.74 1.34 1.31 1.57
Ντιναμό Τιφλίδας - Αστάνα / Εκτίμηση

Ολα τα σημεία παίζουν σε μία πολύ ρευστή ρεβάνς, με αυτές τις τιμές έχει ενδιαφέρον το γκολ-γκολ με την Ντιναμό Τιφλίδας να μετράει 9/10 τελευταία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr