Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Γκολ σε Αργεντινή, κλειστό ματς σε Χιλή!

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 10:33

Τα δύο βραδινά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια του Copa Sudamericana. 

Copa Sudamericana: Γκολ σε Αργεντινή, κλειστό ματς σε Χιλή!

Επαναληπτικοί αγώνες μπαράζ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο θα ακολουθήσει κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

«Εμφύλιος» της Χιλής το συγκεκριμένο ζευγάρι και στο πρώτο ματς αμφότερες το έριξαν στην άμυνα και το σκληρό παιχνίδι. Και ο επαναληπτικός, όπως και το πρώτο ματς, θα διεξαχθεί στο Κονσεπσιόν, που απέχει 500 χλμ από την βάση της. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 6 τελευταία στο Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Αργεντινού Λούκας Μαρκοτζιουζέπε προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Κοπιαπό στην επανέναρξη του χιλιανού πρωταθλήματος. Με 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

Η Νιουμπλένεσε έδωσε το πρώτο ματς στο Κονσεπσιόν που απέχει 103 χλμ από την βάση της και η ρεβάνς θα γίνει στο ίδιο γήπεδο, μετά από συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες και δέχθηκε η CONMEBOL. Με δύο ισοπαλίες έβγαλε τα 4 τελευταία στην διοργάνωση έχοντας βάλει μόλις ένα γκολ, και θέλει να βάλει ένα τέλος. Πήρε την 3η θέση στον όμιλο του Λιμπερταδόρες για να μεταφερθεί στο Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Γκαρσία προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Μαγκαγιάνες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Χιλής. Γενικά έχει βγάλει με 5 ισοπαλίες τα 8 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Eκτίμηση: Περιμένουμε να δούμε ανάλογο ματς με το πρώτο, σωστά απόλυτα μοιρασμένο το σετ αποδόσεων της αναμέτρησης. Under 2.5 (1.60).

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

ΤΙΓΚΡΕ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Η Τίγκρε στάθηκε καλά στην δύσκολη έδρα της Λιμπερτάδ παρά την ήττα της και είναι αισιόδοξη για την ρεβάνς. Βέβαια έχει μόλις μια νίκη αλλά και δύο ισοπαλίες στα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση και πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Η ομάδα του Σάρα προέρχεται από το ματς με την Μπαράκας για το πρωτάθλημα Αργεντινής, όπου αναμενόταν να ξεκουραστούν κάποιοι από τους βασικούς. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λιμπερτάδ ήθελε ένα καθαρό σκορ στην πρώτη αναμέτρηση με την Τίγκρε, αλλά δεν το πήρε και πάει στην Αργεντινή να τα παίξει όλα για όλα, έχοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Με ήττες έβγαλε τα 2 τελευταία εκτός στην διοργάνωση, που πάντως ήταν με ομάδες της Βραζιλίας, ενώ προηγήθηκε αήττητο σερί 4 αγώνων με 3 νίκες. Τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο του Λιμπρταδόρες για να μεταφερθεί στο Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Γκαρνέρο προέρχεται από το εκτός 3-0 επί της Γκουαρανί για την 2η αγωνιστική του παραγουανού κλαουσούρα έχοντας βγάλει με νίκη και την πρεμιέρα της. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Οι έμπειροι Ρόκε Σάντα Κρουζ και Καρντόσο κρατούν τα ηνία της επίθεσης.

Εκτίμηση: Η Τίγκρε θα ψάξει το γκολ αναγκαστικά. Η Λιμπερτάδ αν βρει χώρους είναι αρκετά επικίνδυνη. Goal/goal (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr