Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Λίνγκμπι-Κοπεγχάγη, με το.. δεξί η πρωταθλήτρια

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 12:16

Ο αγώνας για το πρωτάθλημα Δανίας, είναι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και μια από τις πιο αδύναμες ομάδες, του πρωταθλήματος. Με την Κοπεγχάγη να είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Α’ Δανίας: Λίνγκμπι-Κοπεγχάγη, με το.. δεξί η πρωταθλήτρια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Λίνγκμπι

Η περσινή χρονιά για τη Λίνγκμπι εξελίχθηκε σε… θρίλερ, καθώς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πάλευε για την παραμονή της και τελικά τα κατάφερε, τερματίζοντας ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, υπερτερώντας στην ισοβαθμία της Χόρσενς! Και φέτος, όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις καθώς πρόκειται για μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος τερμάτισε στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την Νόρντζελαντ, στη συνέχεια όμως την προσπέρασε και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, για τον οποίο θεωρείται ως πρώτο φαβορί και τη νέα σεζόν. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει εκτός έδρας με την Μπρεϊντάμπλικ, στο πρώτο ματς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.75 1.62 1.97 1.74 1.37 2.82 1.77 1.9 2.1 1.21 1.13
Λίνγκμπι - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Η Λίνγκμπι δυσκολεύτηκε αλλά πάλεψε και κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ενώ η Κοπεγχάγη είναι η πρωταθλήτρια και είναι το φαβορί και για αυτή τη σεζόν. Το μόνο που πρέπει να κάνει η Κοπεγχάγη, είναι να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. 2 και over 1.5 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr