Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντνίπρο-1 - Παναθηναϊκός, κρύβει παγίδες το ματς!

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - 10:15

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού ξεκινάει σήμερα, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας!

Προκριματικά Champions League: Ντνίπρο-1 - Παναθηναϊκός, κρύβει παγίδες το ματς!

25/07/2023, (21:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 614

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντνιπρό από την Ουκρανία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, που απέχει 1.265 χλμ. από τη φυσική έδρα της Ντνιπρό.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Ντνίπρο-1

Η Ντνίπρο αποτελεί σταθερή αξία στο ποδόσφαιρο της χώρας τα τελευταία χρόνια, πέρσι τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Σαχτάρ, ενώ είχε και αξιοπρόσεκτη πορεία στην Ευρώπη. Πολύ θα ήθελε να κινηθεί στα ίδια επίπεδα, αλλά υπάρχουν οι δεδομένης δυσκολίες με τον πόλεμο και η υποχρεωτική μετακίνηση εκτός των συνόρων. Ο Ολεκσάντρ Κούσερ θα παραμείνει για τρίτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας που καθοδηγεί επιτυχώς. Το ρόστερ εμπλουτίζεται ως συνήθως με λάτιν στοιχείο, καθώς αγωνίζονται τέσσερις Βραζιλιάνοι και δύο Αργεντίνοι μεταξύ άλλων στους κιτρινόμαυρους. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα φετινά φιλικά.

Αγωνιστικά νέα

Ο μέσος Γκουτσούλιακ τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό. Ούτε ο μέσος Πιχαλιόνοκ αναμένεται να πάριε ακόμα χρόνο συμμετοχής.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε πέρσι στα ευρωπαϊκά σαλόνια αλλά δεν έμεινε για πολύ αποκλειόμενος από την Σλάβια Πράγας. Φέτος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να πάει μακριά και στην κατεύθυνση αυτή αναμφίβολα βοηθά το γεγονός πως θα παίξει σε ουδέτερο έδαφος. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να βρίσκονται στο Κόζιτσε περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι από ότι Ουκρανοί. Και φέτος η άμυνα θα αποτελέσει το σταθερό σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ακόμα δουλεύει το μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Σέρβος με τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και εσχάτως η πρώτη ήττα στα φιλικά από την Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1). Νοκ άουτ οι Τσέριν, Γκάνεα. Πέρυσι στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Σλάβια Πράγας και ηττήθηκε 2-0 στην Τσεχία. Έτσι έμεινε από νωρίς εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας είναι ο Τσέριν και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Δεν δηλώθηκαν Γκανέα και Αϊτόρ. Μπήκε τελικά στην ευρωπαϊκή λίστα με αλλαγή της τελευταίας στιγμής ο Ζέκα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.2 2.15 1.55 2.32 1.19 4.35 2.02 1.7 1.68 1.34 1.28
Ντνίπρο-1 - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Θα περίμενε κανείς τις αποδόσεις πιο ισορροπημένες. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε τρομερά πράγματα στα φιλικά και έχει κάποια κενά. Επιφυλακτικά θα πάνε οι δύο ομάδες για πρώτο παιχνίδι σε μια ουδέτερη έδρα.

Under 2.5 (1.65)

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.