Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Σάο Πάουλο, σκληροτράχηλο ντέρμπι!

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - 10:57

Σούπερ ντέρμπι στο κύπελλο ανάμεσα σε Κορίνθιας και Σάο Πάουλο!

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Σάο Πάουλο, σκληροτράχηλο ντέρμπι!

Πρώτος αγώνας στη φάση των «4» του Κυπέλλου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά το δεύτερο παιχνίδι έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι χωρίς να μεσολαβήσει παράταση.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Κορίνθιανς

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου και αν μετά και το δεύτερο ματς υπάρχει συνολική ισοπαλία στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Ντέρμπι του Σάο Πάολο με μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι αήττητη η Κορίνθιανς στα 8 τελευταία εντός για το κύπελλο με 7 νίκες ενώ μόλις σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ. Θέλει να δώσει μια συνέχεια. Η ομάδα του Λουξεμπούργκο προέρχεται από το εκτός 0-0 με την Μπαία για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε το εκτός 2-1 επί της Ουνιβερσιτάριο που έδωσε πρόκριση στην φάση των «16» του Σουνταμερικάνα. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Νέος τραυματίας ο μέσος Ρόχας. Έφτασε εδώ αποκλείοντας την Αμέρικα Μινέιρο με ήττα 1-0 στο πρώτο ματς εκτός, νίκη 3-2 στην ρεβάνς όπου χρειάστηκε τα πέναλτι επικρατώντας με 3-1.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ Ρότζερ Γκέδες.

Σάο Πάολο

Για την Σάο Πάολο το κύπελλο είναι πάντα μέσα στους στόχους της. Πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Φλαμένγκο. Μάλιστα στον πάγκο της Φλαμένγκο, που κατέκτησε το κύπελλο, ήταν ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, ο οποίος τώρα καθοδηγεί τεχνικά την Σάο Πάολο. Μόλις 4 νίκες έχει στα 10 τελευταία εκτός έδρας στο κύπελλο. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Κουϊαμπά με 2-1. Μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες. Έχει προκριθεί και στους «16» του Σουνταμερικάνα όπου αρχές Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντσο. Αποθεραπεύτηκε ο στόπερ Φράνκο.

Αγωνιστικά νέα
Τραυματίας ο βασικός μέσος Γκαμπριέλ Νέβες. Μη διαθέσιμοι παραμένουν οι αμυντικοί Φεραρέσι, Ιγκόρ Βινίσιους, ο μέσος Γκαλόπο και ο γκολκίπερ Φελίπε Άλβες. Αποθεραπεύτηκε ο αναπληρωματικός αμυντικός Άλαν Φράνκο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Κορίνθιανς - Σάο Πάολο / Εκτίμηση

Σκληρό παιχνίδια αναμένεται με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη πρόκριση. Πάμε με το Χ στο ημίχρονο στο 1.87.

Καλοκαιρινή προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr