Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σερίφ Τίρασπολ-Μακάμπι Χάιφα, ενδιαφέρουσα κόντρα στη Μολδαβία

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 03:49

Η Σέριφ μετά τη σημαντική πρόκριση επί της Φαρούλ θέλει να κοιτάξει στα μάτια και τους Ισραηλινούς που θεωρητικά υπερτερούν.

Προκριματικά Champions League: Σερίφ Τίρασπολ-Μακάμπι Χάιφα, ενδιαφέρουσα κόντρα στη Μολδαβία

Πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο, στις 2 Αυγούστου η ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό με τον νικητή του Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρ., η ομάδα που θα αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του Αρης Λεμεσού-ΜΠΑΤΕ.

20:00

Καλοκαιρινή προσφορά* χωρίς κατάθεση

Σερίφ Τιρασπόλ

Η Σερίφ Τίρασπολ έχει αποκτήσει εμπειρία και σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το επιβεβαίωσε κόντρα στην Φαρούλ. Ηττήθηκε με 1-0 στην Ρουμανία από την Φαρούλ και επικράτησε στην ρεβάνς με 3-0 στην παράταση. Δύσκολη αλλά δίκαιη πρόκριση σε ένα απαιτητικό ζευγάρι και τώρα καλείται να φέρει σε πέρας ακόμα μια δύσκολη αποστολή. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν… μασάνε οι Μολδαβοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο σε αυτό το επίπεδο. Καλοδουλεμένη ομάδα υπό τον κόουτς . Η άμυνα θα αποτελέσει και φέτος τα σημείο αναφοράς στην πορεία της Σερίφ εντός και εκτός συνόρων, όπως έδειξε στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Στις 5 Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα στην Μολδαβία.

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα έχει τον τρόπο της να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και από τις πρώιμες φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το επιβεβαίωσε κόντρα στην Χαμρούν που θεωρητικά αποτελούσε έναν επικίνδυνο αντίπαλο με βάση τις περσινές επιτυχίες, αλλά οι ισραηλινοί πανέτοιμοι και σοβαροί δεν την άφησαν να σηκώσει κεφάλι (0-4 στη Μάλτα. 2-1 στο Ισραήλ). Το ίδιο φυσικά θα επιδιώξει και κόντρα στην σαφώς ποιοτικότερη αντίπαλο από την Μολδαβία. Και εντός των συνόρων το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Νίκη στο Σούπερ Καπ με 3-1 επί της κυπελλούχου Μπεϊτάρ. Ακόμα και οι αμφισβητίες του Μασάι Μπεγκό που ανέλαβε τα ηνία ερχόμενος από την ομάδα νέων του συλλόγου, σιωπούν με τα έξοχα αποτελέσματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.4 3 2.15 1.55 2.27 1.19 4.15 1.98 1.7 1.6 1.32 1.25
Σερίφ Τιρασπόλ - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Φαβορί όχι όμως ξεκάθαρο προσφέρονται οι Ισραηλινοί, έτσι είναι τα πράγματα με την πρόβλεψη σημείου να δείχνει παρακινδυνευμένη. Στροφή στο σύνολο 2-3 γκολ (1,91).

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr