Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Δύσκολο έργο για τους Κύπριους!

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 10:09

Γεμάτη η μέρα από την αγωνιστική δράση του Conference League. Εδώ θα βρείτε τα παιχνίδια των 18:00 ως 19:00.

Προκριματικά Conference League:  Δύσκολο έργο για τους Κύπριους!

Το Conference League δεσπόζει σήμερα Πέμπτη (27/7) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Ακολουθούν οι ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΑΛΑΣΚΕΡΤ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Αρμενίας και έπαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς, όπου απέκλεισε την Αρσεναλ Τίβατ με 1-1 εντός έδρας και 6-1 εκτός. Συμμετέχει στην Ευρώπη για 9η διαδοχική σεζόν, πέρσι έπαιξε στους ομίλους του Κόνφερενς, στην καλύτερη ευρωπαϊκή της πορεία. Εχασε τρεις βασικούς, αλλά απέκτησε 6 ποδοσφαιριστές, προσθέτοντας δύναμη κυρίως στον άξονα. Με ενοχλήσεις ο νεοφερμένος μέσος Γκαρεγκινιάν.

Η Ντέμπρετσεν τερμάτισε στην 3η θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος και μπαίνει στο Κόνφερενς Λιγκ από αυτή τη φάση. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει τεχνικό τον Σρνταν Μπλαγκόγεβιτς. Στα φιλικά είχε απολογισμό 3-0-3, το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 29/7. Εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί Μόζις (στόπερ) και Μανσί (εξτρέμ), αμφότεροι λόγω ενοχλήσεων. Διαιτητής ο Βασίλης Φωτιάς.

Εκτίμηση: Η Ντέμπρετσεν είναι πιο υψηλό εμπόδιο για την Αλασκέρτ. Θα τα βρει σκούρα. 2 DNB (1.75).

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΙΝΤΕΡ ΚΛΟΥΜΠ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Tερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ανδόρας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Αθλέτικ Κλαμπ. Επαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου απέκλεισε την Βίκινγκουρ με νίκη 2-1 εντός έδρας και 1-1 εκτός. Συμμετέχει για 4η διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη. Δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία για το νέο πρωτάθλημα Ανδόρας, τα ματς της Ευρώπης είναι τα μόνα που έχει η Ίντερ στα πόδια της.

Τερμάτισε στην 5η θέση του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και μπαίνει στο Κόνφερενς από αυτόν τον γύρο. Για 2η διαδοχική σεζόν έχει στον πάγκο της τον τεχνικό Λι Ντέιβιντ Τζόνσον. Στα φιλικά, πέτυχε το απόλυτο «τρία στα τρία», το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 6/8. Έξι οι προσθήκες για την ώρα, ξεχωρίζει αυτή του μέσου Λέβιτ που ήρθε από την Νταντί Γιουνάιτεντ αλλά και η απόκτηση με μόνιμη μεταγραφή του Ελί Γιουάν. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν δανεικός από τη Σεντ Γκάλεν πέρυσι, πέτυχε 6 γκολ κι έφτιαξε άλλα 7, ο Τζόνσον δε γινόταν να μην τον κρατήσει.

Εκτίμηση: Φαβορί η φιλοξενούμενη. Θα ανεβάσουμε την αξία του διπλού. 2 & over 1.5 (1.70).

Καλοκαιρινή προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Καζακστάν, αλλά πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κατακτώντας το Κύπελλο (5-4 στην παράταση την Ακζαγίκ, κ.α. 4-4). Μπαίνει στο Κόνφερενς απο αυτόν τον γύρο, στο τρέχον πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή, το Σάββατο νίκησε 2-1 εντός την Κιζίλ. Ποντάρει πολλά στην έδρα της. Συνήθως με ανώτερες ομάδες κάνει παιχνίδι υπομονής και χτυπάει στη κόντρα. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Τερμάτισε στη 2η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος, εννέα βαθμού πίσω από την πρωταθλήτρια Ρακόβ. Μπαίνει στο Κόνφερενς από αυτόν τον γύρο. Κατέκτησε το πολωνικό Σούπερ Καπ (6-5 στα πέναλτι την Ρακόβ, 0-0 κ.α.), ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε 3-0 εντός την Λοντζ. Έχει ποιότητα, προβλήματα στην άμυνα, ενώ και το ταξίδι ήταν απαιτητικό, κρατώντας συνολικά 7 ώρες.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για σημείο. Η Λέγκια κουβαλά ποιότητα και εμπειρία, Το θέμα είναι αν μπορεί να τα αξιοποιήσει. 2Χ & over 1.5 (1.88).

ΓΚΑΜΠΑΛΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, στο Κόνφερενς Λιγκ μπαίνει από αυτόν τον γύρο. Συμμετέχει στην Ευρώπη για 2η διαδοχική σεζόν, έχει παίξει δύο φορές στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (2015-16, 2016-17), πέρυσι αποκλείστηκε στο 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την Βιντεότον (2-1, 1-4). Από τον Αύγουστο του 2020 έχει τεχνικό τον Ελμάρ Μπαξσίγιεφ. Το πρωτάθλημα αρχίζει τον Αύγουστο και στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Σαμπάχ (4/8).

Τερμάτισε στην 6η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου, επικρατώντας στον τελικό της Α.Ε. Λεμεσού με 1-0. Στο Κόνφερενς Λιγκ μπαίνει από αυτόν τον γύρο. Την περασμένη Παρασκευή έχασε στο Σούπερ Καπ από τον Αρη Λεμεσού με 0-2 (21', 93'). Εκτός και οι Εράκοβιτς (Μ), Ψάλτης (Α). Με Νέα Σαλαμίνα η πρεμιέρα στην λίγκα (19-21/8).

Εκτίμηση: H Γκαμπάλα έχει αποδυναμωθεί αλλά παραμένει επικίνδυνη. 2-3 γκολ (1,95).

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ ΠΡΑΓΑΣ

Έχει πιάσει για τα καλά ρυθμό η Μπόντο Γκλιμτ, πέρασε σαν σίφουνας από το Σάντεφιορντ (2-5) και με τέσσερα διαδοχικά τρίποντα ήδη έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Θέλει να διακριθεί και φέτος στην Ευρώπη η δευτεραθλήτρια Νορβηγίας (το 2022 έφτασε στα προημιτελικά Κόνφερενς). Over τα 9/11 τελευταία. Δεν υπάρχουν καινούρια προβλήματα τραυματισμών. Την Κυριακή υποδέχεται την 3η στη βαθμολογία Τρόμσο.

* Πέρυσι έπαιξε τέσσερις προκριματικούς Τσάμπιονς Λιγκ (με Κλάκσβικ, Λίνφιλντ, Ζαλγκίρις, Ντ. Ζάγκρεμπ), έμεινε 3η στους ομίλους Γιουρόπα και αποκλείστηκε στο Κόνφερενς από Λεχ Πόζναν.

Η Μποέμιανς πέρασε από την έδρα της Παρντούμπιτσε (0-1) στην πρεμιέρα πρωταθλήματος κι ενώ πραγματοποίησε πολύ αξιόλογη πορεία πέρυσι (4η θέση σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ). Το 1983 τα «καγκουρό» κατέκτησαν το μοναδικό τους πρωτάθλημα, κυριότερες μεταγραφές οι Μάτουσεκ (επιτελικός), Χιμπς (αρ. μπακ), Χρούμπι (μέσος), Κόζακ (φορ). Χωρίς σημαντικά προβλήματα, δύο εκ των τραυματιών δηλωμένοι στην UEFA. Την Κυριακή υποδέχεται την Τέπλιτσε, που ξεκίνησε κι αυτή με νίκη.

*Πέρυσι δεν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκτίμηση: Η Μπόντο Γκλιμτ είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκεται στην κορυφή της Νορβηγίας. Εντός δε είναι πολύ καλή και αποτελεσματική. Πάμε με το 1 & under 4.5 (1.83).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr