Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Λίντσερ-Ραπίντ Βιέννης, αποκαλυπτήρια για δύο

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 11:48

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αυστρίας, γίνεται με δύο ομάδες καλού επιπέδου, οι οποίες είναι πολύ επιθετικές. Δεν αναμένεται να είναι... ήσυχο παιχνίδι.

Α’ Αυστρίας: Λίντσερ-Ραπίντ Βιέννης, αποκαλυπτήρια για δύο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

Λιντζ Λασκ

Η Λίντσερ έκανε καλή σεζόν τερματίζοντας 3η και το εξαργύρωσε εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή θα παίξει σίγουρα σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Τόμας Σάγκεντερ, ο οποίος έκανε πολλές και καλές μεταγραφές. Έκανε… πλάκα στον 1ο γύρο κυπέλλου, 0-6 την Ρότις. Αξιόλογο το επιθετικό δίδυμο του Κροάτη Λιούμπισιτς με τον Νιγηριανό Ούσορ. Νοκ άουτ οι Ταουΐ, Άνσελμ, Μπα και Βίζινγκερ.

Ραπίντ Βιέννης

Η 32 φορές πρωταθλήτρια Ραπίντ Βιέννης εξασφάλισε την 4η θέση μόλις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, την διατήρησε στα πλέι οφ και στον γ’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Αλασκέρτ-Ντέμπρετσεν. Την περασμένη Παρασκευή στο κύπελλο συνέτριψε 0-7 την Ντονάουφελντ. Εκτός για κάμποσες εβδομάδες θα παραμείνει ο Μπάγιτς, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς Κυπέλλου. Νοκ-άουτ ο Πέγιτς και αμφίβολος ο αρχηγός Χόφμαν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.7 3.6 2.32 1.54 1.54 2.3 1.51 2.32 1.23 1.22 1.82
Λιντζ Λασκ - Ραπίντ Βιέννης / Εκτίμηση

Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρεμιέρα, με την Λίντσερ να έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Ενώ η Ραπίντ Βιέννης, φαίνεται να μην είναι τόσο πειστική. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, G/G και over 2.5 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr