Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Νόριτς - Ολυμπιακός, δυνατό τεστ αμυντικής αντοχής

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 11:36

Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Βρετανία

Διεθνή φιλικά: Νόριτς - Ολυμπιακός, δυνατό τεστ αμυντικής αντοχής

Το Νόριτς - Ολυμπιακός δεσπόζει στα φιλικά με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Σάββατο (29/7) και βρίσκεται στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που βοηθούν και για τα livescores.

Θα γίνει στο «Κάροου Ρόουντ», την έδρα της Νόριτς με ώρα έναρξης τις 17:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Νόριτς

Η Νόριτς δεν κατάφερε πέρσι να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξέμεινε στη 13η θέση της κατάταξης αποτελώντας μιας από τις απογοητεύσεις της σεζόν.
Φέτος θα επιδιώξει να κάνει επανεκκίνηση στηριζόμενη εν πολλοίς στο ίδιο ρόστερ, ενώ στον πάγκο παραμένει ο Αμερικάνος Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Ο αριστερός μπακ Δημήτρης Γιαννούλης και ο αριστερός χαφ Χρήστος Τζόλης παραμένουν στο ρόστερ της. Θετικά τα δείγματα γραφής στα μέχρι τώρα φιλικά, όπου μετρά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, με έμφαση στην άμυνα.

Πρώτη ηχηρή μεταγραφή ο Ελβετός εξτρέμ Φάσναχτ της Γιούνγκ Μπόις.

Στο τελευταίο της τεστ έφερε 1-1 με την Αλκμάαρ. Άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Μπαρνς και ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 9' με τον Φαν Μπόμελ.

Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την μακράν καλύτερη εμφάνιση σε φιλικά ματς, καθώς θριάμβευσε στο Άιμπροξ της Γλασκώβης επί της Ρέιντζερς με 3-1.

Επί βρεταινικού εδάφους θα μπουν για τα καλά οι βάσεις της ομάδας της νέας περιόδου.

Αυτό που δεν αλλάζει στην μέχρι τώρα εικόνα των ερυθρόλευκων είναι το γεγονός πως βάζουν αλλά και δέχονται τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα φιλικά της περιόδου στα οποία πορεύεται αήττητη η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς στόπερ Νικολάς Φρέιρε. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο μέσος Ιν-Μπομ Χουάνγκ.

Στο τελευταίο φιλικό με την Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Φορτούνη (44'), ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Ταβερνιέ (52') και στην συνέχεια ο Καρβάλιο έβαλε δύο γκολ (56’, 69’) για να δώσει τη νίκη.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.37 3.25 2.75 1.88 1.81 1.34 3 1.65 2.05 1.37 1.27 1.5
Νόριτς - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Πάμε με το Χ στο πρώτο ημίχρονο που είναι στο 2.20 καθώς ο Ολυμπιακός θα προσέξει πολύ στην άμυνα και το ίδιο κάνει και η Νόριτς, τουλάχιστον με όσα δείχνει στα φιλικά της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.