Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Στα ίδια κυβικά η Γκρασχόπερ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 12:08

Έχει μερικούς δυνατούς αγώνες, η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ελβετίας. Με την Γκρασχόπερς, να μην δείχνει να βελτιώνεται. Και να αναμένεται να ηττηθεί, για ακόμα μια φορά.

Α’ Ελβετίας: Στα ίδια κυβικά η Γκρασχόπερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΛΟΥΓΚΑΝΟ–ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ

Η Λουγκάνο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της αφού διέλυσε 3-0 εκτός έδρας την Στάντε Ουσχί και δείχνει ικανή να επαναλάβει την περσινή πορεία, αυτή που την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ματία Κρότσι-Τόρτι συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αλλά έχει αρκετά προβλήματα με απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός μάχης είναι οι Οσίγκουε, Μάι, Κουεϊροθ, Ντουρέρ και Μαχού.

Η Σεν Γκάλεν νίκησε δύσκολα 2-1 την Βασιλεία στην πρεμιέρα και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία αφού δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε με το γκολ του Γκοριέρ λίγο πριν το φινάλε. Η ομάδα έχει στο ρόστερ της μεταξύ άλλων και τον Έλληνα αμυντικό Λεωνίδα Στεργίου, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός μάχης και ο δεξιός μπακ Λούτσινγκερ. Πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση και έχασε για δύο μόλις βαθμούς την έξοδό της στην Ευρώπη. Φέτος επιδιώκει να τερματίσει στην προνομιούχο τετράδα και μπορεί να τα καταφέρει αφού ενισχύθηκε μεταγραφικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ξεκίνησαν καλά την σεζόν, με την Λουγκάνο μα είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της. Όμως η Σεντ Γκάλεν νίκησε την Βασιλεία στην πρεμιέρα, δείχνοντας την ικανότητα της. Over 3.5 (2.60)

ΛΩΖΑΝΗ–ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η νεοφώτιστη Λωζάνη ηττήθηκε 2-1 από την Γιούνγκ Μπόις σε ένα παιχνίδι που στάθηκε άτυχη αφού δέχθηκε το γκολ της ήττα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων από την βούλα του πέναλτι. Η ομάδα του Λούντοβιτς Μανίν άφησε καλές εντυπώσεις και δείχνει ικανή να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Ενισχύθηκε στην επίθεση με τον Σενέ από την Βασιλεία και τον Τραορέ από την Αμπιτζάν ενώ σούπερ είναι η προσθήκη του μέσου Μπερνένυε από την Σάλτσμπουργκ.

Η Γκρασχόπερς ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από την Σερβέτ και δεν έπεισε με την εμφάνισή της αφού είχε μεγάλα κενά και στις τρεις γραμμές της. Η ομάδα από την Ζυρίχη έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Μπρούνο Μπερνέρ και χρειάζεται δουλειά για να καταφέρει να φθάσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Πέρσι σημείωσε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 16 ήττες με 56 γκολ υπέρ και 64 γκολ κατά και η άμυνα είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Εκτός μάχης ο μέσο Σουρπφ και ο αμυντικός Λόνβικ. Ενισχύθηκε με την απόκτηση έξι παικτών, ένας τερματοφύλακας και πέντε αμυντικοί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η νεοφώτιστη Λωζάνη, είχε καλή εικόνα στην πρεμιέρα και παραλίγο, να κλέψει βαθμό από την Γιούνγκ Μπόις. Ενώ η Γκρασχόπερ, δεν είναι σε καλή μοίρα και χρειάζεται βελτίωση. Άσσος (2.00)

ΣΕΡΒΕΤ–ΖΥΡΙΧΗ

Η Σερβέτ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα αφού νίκησε 3-1 την Γκρασχόπερς εκτός έδρας με το σούπερ δίδυμο των επιθετικών Μπεντία και Κριβεγί να κάνει την υπέρ της διαφορά. Ο Ρενέρ Βέιλερ ανέλαβε την ομάδα στην θέση του Άλεκ Γκέιγκερ και ήδη έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Σερβέτ τερμάτισε στην 2η θέση πέρσι και ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Η 17 φορές πρωταθλήτρια Ελβετίας έχει εκτός μάχης του Τουατί, Ντιμπά και Μανίν.

Η Ζυρίχη νίκησε εύκολα με σκορ 2-0 τη νεοφώτιστη Ιβερντόν και έδειξε ικανή για κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι που τερμάτισε στην 8η θέση με 10 νίκες, 14 ισοπαλίες και 12 ήττες. Ο Μπο Χέρνικσεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αλλά το μπάτζετ που είχε στην διάθεσή του δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Η απόκτηση του μέσου Αράντ Μπαρ από την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ήταν η μοναδική και θα στηριχθεί στο ρόστερ της περσινής σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα. Όμως η Σερβέτ, έχει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με την ρεβάνς απέναντι στην Γκενκ, να πλησιάζει. Η Ζυρίχη από την άλλη, πήρε νίκη ψυχολογίας και είναι σε καλή κατάσταση. Over 2.5 (1.70)

Βαθμολογία -

29/07/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουγκάνο Λουγκάνο 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Σερβέτ Σερβέτ 3 1 1 0 0 3 1 2
3 Ζυρίχη Ζυρίχη 3 1 1 0 0 2 0 2
4 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 3 1 1 0 0 2 1 1
6 Λουκέρνη Λουκέρνη 1 1 0 1 0 0 0 0
7 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 1 1 0 1 0 0 0 0
8 Λωζάνη Λωζάνη 0 1 0 0 1 1 2 -1
9 Βασιλεία Βασιλεία 0 1 0 0 1 1 2 -1
10 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 0 1 0 0 1 1 3 -2
11 Ιβερντόν Ιβερντόν 0 1 0 0 1 0 2 -2
12 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 0 1 0 0 1 0 3 -3
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr