Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ισοπαλίες στα αμφίρροπα

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 10:24

Λίγα τα ματς στην Τσάμπιονσιπ που έχουν σημασία και για τις δύο αντιπάλους.

Τσάμπιονσιπ: Ισοπαλίες στα αμφίρροπα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπλάκμπερν υπέστη δυνητικά οδυνηρή ήττα εντός έδρας από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, θέλει ακόμα τέσσερις πόντους στα δύο ματς που απομένουν με Κόβεντρι και Λέστερ, ελπίζοντας να τις βρει αδιάφορες. Ο Σμόντιτς, αρχισκόρερ της κατηγορίας, έχει πετύχει γκολ δύο σερί αγωνιστικές, αλλά και στα τελευταία έξι ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, o μέσος Σίγκουρντσον και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολος ο Χέτζες (εξτρέμ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κόβεντρι, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχασε μεσοβδόμαδα από τη Χαλ εντός έδρας με γκολ – δώρα και έχει τρεις σερί ήττες, οπότε το όνειρο συμμετοχής στα πλέι – οφ τελειώνει και αυτό. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς, ενώ πληρώνει over 2.5 σε δέκα συνεχείς αγωνιστικές πρωταθλήματος. Τελευταία ήττα στο Μπλάκμπερν το 1997, τελευταία νίκη το 2008, με πολλές ισοπαλίες στα μεταξύ τους. Εκτός ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kουρασμένη και απογοητευμένη η Κόβεντρι, ευκαιρία της Μπλάκμπερν για να σωθεί οριστικά.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μπρίστολ Σίτι, πήρε το Χ στο Νόριτς και έχει δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, αλλά και τρεις μοιρασιές σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ είναι αήττητη σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, δεν κυνηγά τίποτα καθώς είναι αδιάφορη και παίζει ελεύθερα, ενώ μπορεί να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Γουέλς σκοράρει σε δύο σερί εντός έδρας, ο Μεχμέτι σε δύο από τα τελευταία τρία. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, Βάινερ, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ.

Η υποβιβασμένη Ρόδεραμ, στο πρώτο ματς με τον νέο τεχνικό Στιβ Έβανς, πήρε Χ με Μπέρμιγχαμ, έμεινε τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο και γκολ, ενώ έχει μία νίκη στα τελευταία 20 παιχνίδια. Είναι η τελευταία ευκαιρία να τελειώσει τη σεζόν έστω με μία εκτός έδρας νίκη (οκτώ σερί ήττες σε ταξίδια, 35 σερί χωρίς τρίποντο). Δεν έχει νίκη όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Εκτός Aγιάλα (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι είναι οι μπακ Μόρισον, Μπλάκετ και οι μέσοι Κλούκας, Λίντσι, Τιεΐ, Kαφού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν υπάρχει ορατός στόχος για τις δύο ομάδες, πέρα από μία καλή εμφάνιση. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η αδιάφορη Κάρντιφ, κέρδισε με μεγάλη ανατροπή τη Σαουθάμπτον και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα έξι σερί αγώνες. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει πάρει και τις 12 τελευταίες νίκες στην Τσάμπιονσιπ, με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1, ενώ έχει τον δεύτερο μικρότερο αριθμό ισοπαλιών, με πέντε, έχοντας ένα Χ στα τελευταία 20 ματς (1 στα 10 εντός). Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ, αμφίβολοι οι μπακ Γουίλσον – Έσμπραντ, ΜακΓκίνες, οι μέσοι Ο’ Ντάουντα, Ράμζι και ο επιθετικός Ετέτε (3 γκολ).

Η Μίντλεσμπρο, διεκδίκησε τη νίκη με Λιντς, αλλά έχασε μετά από εννέα αγωνιστικές και έχασε κάθε μαθηματική ελπίδα για να μπει στα πλέι - οφ. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, είναι πάντως επικίνδυνη εκτός, με μία ήττα σε επτά ταξίδια και τις μισές της νίκες φέτος να είναι ως φιλοξενούμενη. Ο Λατ σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές. Εκτός Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολος ο τερμ. Γκλόβερ, oι μπακ ΜακΝερ, Φράι και οι επιθετικοί Φορς (αρχισκόρερ), Κόμπερν (εκ των 2ων σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα αδιάφορο ματς, παίζουμε over 2.5, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν σκοπιμότητα.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Χάντερσφιλντ υπέκυψε χωρίς αντίσταση στη Σουόνσι και πάει για τον τελικό παραμονής με μία νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, θέλει μόνο τρίποντο, σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να υποβιβαστεί. Έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (17), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε όλη τη σεζόν. Tελευταία εντός έδρας ήττα από την Μπέρμιγχαμ, το 2014. Eκτός οι Μπάλκερ, Ράφελς, Νακαγιάμα (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Χογκ.

Η Μπέρμιγχαμ, δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Ρόδεραμ και παρ’ όλο που είναι αήττητη δύο αγώνες, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες, θέλει εκτός από νίκες και τη βοήθεια των αποτελεσμάτων της Σέφιλντ Γουένσντεϊ κυρίως, για να μην υποβιβαστεί. Η ομάδα του του Γκάρι Ρόουετ, έχει πάρει μόλις τρεις νίκες εκτός έδρας, ενώ δεν έχει κερδίσει στα οκτώ τελευταία ταξίδια της. Ο Στάνσφιλντ σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός Τσανγκ (μέσος), αμφίβολος ο Γιούτκιεβιτς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mατς της χρονιάς, κανένας δε θέλει να χάσει και να δεχτεί γκολ. Under 2.5.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Μίλγουολ, πέρασε από το Σάντερλαντ και προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με μόλις ένα γκολ παθητικό αυτό το διάστημα, οπότε έμεινε οριστικά στην κατηγορία. Η ομάδα του Νιλ Χάρις θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της για φέτος, επεκτείνοντας στις έξι αγωνιστικές το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα. Ο Γουότμορ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους στο φετινό πρωτάθλημα (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή στη σεζόν. Αμφίβολος ο μπακ Γουάλας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πλίμουθ επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές, όμως η ομάδα του Νιλ Ντιούσνιπ, έχει την κατάσταση στα χέρια της για την παραμονή. Με δύο νίκες θα μείνει χωρίς να περιμένει άλλα αποτελέσματα, με τρίποντο στη Μίλγουολ σώζεται αν χάσουν Σέφιλντ Γουέν. και Μπέρμιγχαμ. Από τις 12 φετινές νίκες, μόνο οι τρεις είναι εκτός, αλλά όλες ήταν στα τελευταία οκτώ ταξίδια της, σκοράροντας από το ημίχρονο και χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός ο μέσος Μίλερ, αμφίβολος ο μέσος Φόρσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλίμουθ θέλει αποτέλεσμα αλλά η Μίλγουολ είναι φορμαρισμένη. 1Χ.

ΝΟΡΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Νόριτς, δεν κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι αλλά είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, έχει χάσει ένα ματς σε οκτώ και δύο σε 15. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, θέλει τέσσερις πόντους στη μάχη των πλέι – οφ, για να μην μπορούν να την φτάσουν Χαλ και Κόβεντρι. Εντός έχει αήττητο 14 αγώνων (11 νίκες, 3 ισοπαλίες). Έχει πάρει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό πόντων, σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω (23). Εκτός oι μπακ Χάνλι, Γιαννούλης και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μπακ Γκιμπς.

Η Σουόνσι, προέρχεται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας μόνο τρεις ήττες σε 11 αγωνιστικές. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, παρά την τελευταία νίκη εκτός, στα ταξίδια της μετρά μόλις τρία τρίποντα σε 12 αγώνες. Όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχει κερδίσει μόνο ένα ματς φέτος συνολικά στη σεζόν. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Νότον, Άσμπι και οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόριτς κάνει βήμα πλέι – οφ με νίκη.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Γουένσντεϊ, είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, με δύο νίκες στα ματς που απομένουν θα κερδίσει την παραμονή, ενώ θα το κάνει από τώρα, αν νικήσει τη Γουέστ Μπρομ. και δεν πάρει νίκη η Μπέρμιγχαμ. Έχει κερδίσει μόνο ένα ματς, όταν βρέθηκε πίσω, αλλά έχει χάσει μόνο τρία όταν προηγήθηκε. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο, αμφίβολοι οι μπακ Ιχιέκουε, Μπέρναρντ, o μέσος Μ. Ντιαμπί, ο εξτρέμ Πόβεντα και ο επιθετικός Γκρέγκορι.

Η Γουέστ Μπρομ., έχασε στο Λέστερ και με δύο σερί ήττες με ένα γκολ διαφορά, ανησυχεί για την είσοδο στα πλέι – οφ, καθώς θέλει τέσσερις βαθμούς, για να μην βλέπει τα άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός έδρας έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών (8). Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός), επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ Τόμας – Ασάντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aπό τα λίγα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν αποτέλεσμα. Ισοπαλία.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Σαουθάμπτον, υπέκυψε στη Λέστερ και έχοντας δύο σερί ήττες, έχασε κάθε ελπίδα για απ’ ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, θα είναι στα πλέι – οφ, κατά 99% από την τέταρτη θέση, οπότε μπορεί να ξεκουράσει παίκτες στις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Τσε Άνταμς, σκοράρει σε τρία σερί εντός έδρας. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπαζούνου (παίζει ο ΜακΚάρθι), ο μπακ Λαριός, ο μέσος Στιούαρτ και ο μέσος – κλειδί, Σ. Άρμστρονγκ, αμφίβολος ο μέσος Ντάουνς. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Μαρά.

Η Στόουκ, κέρδισε μετά από τέσσερις αγώνες και είναι μία ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής, την οποία θα κατακτήσει σίγουρα με νίκη, ή και με κάτι λιγότερο, αν την ευνοήσουν τα άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει δύο νίκες σε 8 εκτός έδρας ματς. Έχει πάρει μία νίκη όταν βρέθηκε πίσω, αλλά έχασε μόνο δύο φορές όταν πήρε προβάδισμα. Τελευταία νίκη στο Σαουθάμπτον, το 2015. Εκτός ο μπακ Γκουτς και ο μέσος Πίρσον, αμφίβολος ο επιθετικός Μάε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στόουκ μπορεί να κλέψει το αποτέλεσμα, καθώς η Σαουθάμπτον προετοιμάζεται για τα πλέι – οφ. Χ2.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Γουότφορντ, δεν κέρδισε τη Χαλ, αλλά τα υπόλοιπα αποτελέσματα την ευνόησαν και σώθηκε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει νίκη έξι αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε 11 αγώνες και δύο σε 17, ενώ έχει τον μεγαλύτερο αριθμό σε Χ στο πρωτάθλημα, με 17 συνολικά. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, δεν έχει πλέον κερδίσει στα 12 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας (αν και σε έξι από αυτά έχει αναδειχτεί ισόπαλη), έχει την τελευταία της ευκαιρία για φέτος. Aμφίβολος ο επιθετικός Μπάα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η αδιάφορη Σάντερλαντ, έχασε εντός έδρας από τη Μίλγουολ και έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες, καθώς και μόνο δύο σε 13. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, πληρώνει τέσσερα σερί under 2.5, ματς στα οποία σημειώθηκαν συνολικά μόλις δύο γκολ. Και οι δύο τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, ήταν μακριά από την έδρα της. Από τις 18 περιπτώσεις στις οποίες προηγήθηκε στη φετινή σεζόν, έχασε μόνο δύο, ενώ δεν έφερε καμία ισοπαλία. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Ρούσιν (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πλήρως αδιάφορο ματς, γκολ – γκολ και over 2.5.

ΧΑΛ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Χαλ, πήρε μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα μέσα στο Κόβεντρι και είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές, αλλά με εναλλαγή νίκης – ισοπαλίας. Η ομάδα του Λίαμ Ροσίνιορ, για να μπει στα πλέι – οφ θέλει δύο στα δύο και απώλειες από τη Νόριτς. Εντός έδρας κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της, αλλά ήταν η μοναδική νίκη εκεί στα επτά τελευταία, διάστημα στο οποίο είχε τέσσερις ισοπαλίες. Φιλοτζίν ή Καρβάλιο, σκόραραν στα έξι τελευταία ματς που η ομάδα τους βρήκε δίχτυα. Αμφίβολος ο καλός εξτρέμ Ζαρουρί.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς με τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας και έχει δύο σερί ισοπαλίες και τρία ματς χωρίς νίκη. Παρ’ όλο που δείχνει ντεφορμέ, αν κερδίσει δύο από τα τρία ματς που της απομένουν, θα πάρει την άνοδο απ’ ευθείας. Έχει πλέον τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ έχει πάρει 32 πόντους σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τους περισσότερους στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο τρίτος σκόρερ, Χερστ, εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν, Μπερνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς θα πάρει ισοπαλία και θα κάνει άλλο ένα βήμα για άνοδο.

Βαθμολογία -

27/04/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 94 44 30 4 10 86 39 47
2 Λιντς Λιντς 90 45 27 9 9 80 41 39
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 89 43 26 11 6 85 53 32
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 84 44 25 9 10 85 61 24
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 72 44 20 12 12 67 44 23
6 Νόριτς Νόριτς 72 44 21 9 14 77 61 16
7 Χαλ Χαλ 69 44 19 12 13 65 56 9
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 63 43 17 12 14 68 55 13
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 63 44 18 9 17 64 60 4
10 Πρέστον Πρέστον 63 44 18 9 17 56 61 -5
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 62 44 19 5 20 50 61 -11
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 59 44 16 11 17 51 47 4
13 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 56 44 16 8 20 52 51 1
14 Σουόνσι Σουόνσι 56 44 15 11 18 57 62 -5
15 Γουότφορντ Γουότφορντ 53 44 12 17 15 59 58 1
16 ΚΠΡ ΚΠΡ 53 45 14 11 20 45 57 -12
17 Μίλγουολ Μίλγουολ 53 44 14 11 19 43 55 -12
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 50 44 13 11 20 44 60 -16
19 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 49 44 13 10 21 58 74 -16
20 Πλίμουθ Πλίμουθ 48 44 12 12 20 58 69 -11
21 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 47 44 13 8 23 39 68 -29
22 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 46 44 12 10 22 48 64 -16
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 44 44 9 17 18 47 74 -27
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 24 44 4 12 28 32 85 -53
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr