Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ, τεστ ετοιμότητας

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 - 11:45

Δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη, Κουρμπέλη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Champions League.

Διεθνή φιλικά: Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ, τεστ ετοιμότητας

Το Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στα φιλικά των ελληνικών ομάδων σήμερα Κυριακή (30/7) και είναι στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Το Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1.

Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ πέρσι τερμάτισε στην 6η θέση κι ενώ πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια.

Ο Κροάτης Νέναντ Μπιέλιτσα που την ανέλαβε πέρσι στα μέσα της σεζόν παραμένει στον πάγκο.

Αποχώρησαν οι Μπαρτρά (στόπερ), Τοκόζ (χαφ), Λαχτίμι (επ.), Παρμάκ (χαφ), Φλάβιο (αμ. χαφ), Χιούγκο (στόπερ), οι δανεικοί Γιαζίτσι (χαφ), Γκμπαμέν (αμ. χαφ), σταμάτησε ο Χάμσικ (χαφ),

Επίσης οι Σιώπης (αμ. χαφ), Γκόμες (φορ), Τζανίνι (επ.), Κοϊτά (επ.), Μπάρντι (μεσοεπιθετικός) είτε δηλώνουν είτε είναι φευγάτοι.

Στις μεταγραφές της οι Κουρμπέλης, Φερνάντεθ (στόπερ), Μπένκοβιτς (στόπερ), Ορσιτς (επιθετικός), Τέκλιτς (χαφ).

Το τουρκικό πρωτάθλημα να ξεκινάει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Στα τρία τελευταία φιλικά έφερε 2-2 με την Τσέλιε, νίκησε 4-1 την Ραμποτνίτσκι και 4-0 την Τρίγκλαβ.

Τραυματίας ο εξτρέμ Όρσιτς και οι στόπερ Τουρμέν, Φερνάντεθ.

ΑΕΚ

Σούπερ πέρσι η ΑΕΚ τα σάρωσε όλα στην Ελλάδα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο σε μια ονειρική σεζόν.

Εξαιρετική η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα που φυσικά και παραμένει στο τιμόνι με στόχο πλέον να την οδηγήσει και στους ομίλους του Champions League.

Κράτησε με ελεύθερη πλέον μεταγραφή τον Ορμπελίν Πινέδα που έγινε η ακριβότερη στην ιστορία της. Αποκτήθηκε και ο μεσοεπιθετικός Πισάρο όπως και οι Πήλιος (μπακ), Χρυσόπουλος (στόπερ).

Αποχώρησε ο Τζαβέλλας ωστόσο δεν ήταν στους βασικούς αλλά έδινε πολύτιμες λύσεις.

Καλά δείγματα στα φιλικά: 1-0 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (4/7), 3-0 την Αντβέρπ (8/7), 5-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (και 2-0 τη Σαχτάρ Β’ σε δεύτερο ματς που ακολούθησε – 13/7) και την περασμένη εβδομάδα στο μόνο εν Ελλάδι παιχνίδι, 3-0 τον Βόλο (23/7).

Στην αποστολή μπήκαν οι Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Μέσα και ο Πινέδα που άργησε να γυρίσει λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Απόντες οι Αραούχο, Φερνάντες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3.45 2.27 2.5 1.47 1.64 2.1 1.41 2.62 1.52 1.25 1.38
Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ / Εκτίμηση

Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος για την ΑΕΚ που θα δώσει το πρώτο δυνατό τεστ της προετοιμασίας της. Το 2-3 γκολ είναι στο υψηλό 2.18. Θα προσέξουν στην άμυνα αμφότερες αλλά μπορούν να βρουν γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.