Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός - Ντνίπρο-1, χρειάζεται σωστή διαχείριση!

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 10:03

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον επόμενο γύρο και σήμερα θέλει να διασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα!

Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός - Ντνίπρο-1, χρειάζεται σωστή διαχείριση!

Α' Ματς: Ντνίπρο-1 - Παναθηναϊκός 1-3

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Ντνίπρο-1 με 2 γκολ στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Μαρσέιγ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας.

Παναθηναϊκός

Άψογη τακτικά εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Κόζιτσε της Σλοβακίας όπου επικράτησε εύκολα και δίκαια της τυπικά γηπεδούχου Ντνίπρο με σκορ 3-1. Πλέον, ζητούμενο για τους πράσινους είναι να διαχειριστούν με ανάλογη σοβαρότητα την ρεβάνς, ώστε να σφραγίσουν την πρόκριση και το ραντεβού με την Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Ο κεντρικός αμυντικός Μπαρτ Σένκεφελντ υπέστη θλάση στην διάρκεια του πρώτου ματς και θα απουσιάσει από την ρεβάνς. Την θέση του θα πάρει ο Κροάτης Γεντβάι που τα πήγε καλά αγωνιζόμενος δίπλα στον Ισλανδό Μάγκνουσον. Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Πιθανή ενδεκάδα

Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τζούρισιτς, Ρουμπέν, Βιλένα – Παλάσιος, Σπόραρ, Μπερνάρ

Ντνίπρο-1

Η Ντνίπρο πλήρωσε την αλλαγή έδρας και χώρας, αλλά και την αγωνιστική ανετοιμότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μια ταχύτητα πιο κάτω από τους πράσινους οι Ουκρανοί τους κολακεύει το γεγονός πως σκόραραν κιόλας, με συνολικά δέκα λεπτά καλής εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν να ανέβουν γολγοθά στην ρεβάνς της Λεωφόρου.

Αγωνιστικά νέα

Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα από τον κόουτς Ολεξάντρ Κούσερ. Εκτός πλάνων σίγουρα ο δεξιός μπακ Μιροσνιτσένκο που πέρασε εφιαλτικό βράδι απέναντι στον Χουάνκαρ, ο οποίος έδωσε δύο ασίστ και κέρδισε πέναλτι.

Πιθανή ενδεκάδα

Κιναρέικιν – Αντάμιουκ, Σβάτοκ, Σαράπι, Κράβετς – Μπαμπένκο, Μπλάνκο – Τάντσικ, Ρουμπτσίνσκι, Τρετιάκοφ – Ντόβμπικ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.35 5.5 2.1 1.67 1.42 2.7 1.78 1.92 1.14 1.2 2.42
Παναθηναϊκός - Ντνίπρο-1 / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα και καλείται να κάνει σωστή διαχείριση. Η Ντνίπρο-1 βέβαια θα ψάξει το γκολ και θα παίξει πιο ανοιχτά από νωρίς. Καλό το goal/goal στο 1.88.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.