Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζρίνσκι, με ισχνό προβάδισμα!

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 10:36

Η Σλόβαν έχει το προβάδισμα και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να κλειδώσει τη πρόκριση!

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζρίνσκι, με ισχνό προβάδισμα!

Α' Ματς: Ζρίνσκι - Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Ζρίνσκι επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Σέριφ - Μακάμπι Χάιφα, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Μπρέινταμπλικ - Κοπεγχάγη.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν πήρε το μάθημά της στον προηγούμενο γύρο όπου δυσκολεύτηκε κόντρα στην Εσπεράνζ από το Λουξεμβούργο. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη, σοβαρή, δεν μάσησε από το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και πήρε δίκαια την νίκη που την βάζει σε θέση οδηγού. Ο κόουτς Βλάντιμιρ Βάις χτυπά καμπανάκια εγρήγορσης για να μην χαλαρώσουν οι παίκτες και γίνει η ζημιά στη ρεβάνς. Η άμυνα αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς στην φετινή προσπάθεια των γαλάζιων. Δεν δέχθηκαν γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Σε λευκή ισοπαλία εξελίχθηκε και η αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σλοβακίας στο Κόζιτσε όπου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε και επανέρχεται ο σημαντικός μέσος Κούτσκα. Δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Κόζιτσε ο μεσοεπιθετικός Βάις (γρίπη) και ο φορ Τσάβριτς, αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για απόψε. Μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι, επέστρεψε ο μπακ Μπλάκμαν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε λεπτά συμμετοχής.

Ζρίνσκι Μόσταρ

Η Ζρίνσκι ήξερε πως έπρεπε να αντιμετωπίσει μια ποιοτικά ανώτερη ομάδα, δεν πήρε πολλά ρίσκα προστατεύοντας την άμυνά της και ουσιαστικά αγωνίστηκε για την ισοπαλία εντός έδρας. Δεν πήρε ούτε αυτή και τώρα είναι υποχρεωμένη να επιζητήσει την υπέρβαση με εκτός έδρας νίκη. Τουλάχιστον δεν έχει κανένα άγχος σε αυτήν την κατεύθυνση, ήταν και εξακολουθεί αν είναι το αουτσάιντερ. Δεν έχει το εύκολο γκολ, πάσχει στη δημιουργία δεν σκόραρε στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς. Ακολουθεί η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στην Τούζλα, αλλά η προσοχή παραμένει στο παιχνίδι με την Σλόβαν.

Αγωνιστικά νέα

Παρ' ότι τραυματίστηκε στα πλευρά, ο επιθετικός Μπιλμπίγια, ο Ρέντουλιτς επιβεβαίωσε πως προλαβαίνει κανονικά το αποψινό παιχνίδι. Αντιθέτως, εκτός θα μείνει για δεύτερο σερί, ο αμυντικός Μάγκντιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.2 3.15 1.65 2.1 1.23 3.75 1.85 1.8 1.3 1.28 1.58
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζρίνσκι Μόσταρ / Εκτίμηση

Η Σλόβαν μπορεί να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που έχει και τους κενούς χώρους που θα βρει.

Πάμε με τον 1 (1.88).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr