Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Λουντογκόρετς, λύση στο 1.95!

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 11:06

Ανοιχτούς” λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στην ρεβάνς θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Λουντογκόρετς, λύση στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Λουντογκόρετς.

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Λουντογκόρετς- Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1-1

Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Μπορεί η Ολίμπια να είναι το αουτσάιντερ στα χαρτιά σε αυτό το ζευγάρι, αλλά παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, είχε και την τύχη με το μέρος της (γλίτωσε δις απο δοκάρια) και επέστρεψε με αποτέλεσμα που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Φυσικά, ο Πορτογάλος κόουτς Ζοάο Ενρίκε κρατά χαμηλούς τόνους, επιμένει πως φαβορί είναι οι Βούλγαροι. Σε σούπερ κατάσταση, αν και με αλλαγές διέλυσε στο πρωτάθλημα Σλοβενίας την Ρογκάσκα με 5-0. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Αμφίβολος ο χρήσιμος μέσος Φλόρουτς που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς.

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς δυσκολεύεται πολύ να βρει ρυθμό στα πρώτες φάσεις της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εύκολα δύσκολα έκανε κόντρα στην Μπαλκάνι, όπου σοβαρεύτηκε στην ρεβάνς. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και τώρα οι μόνιμοι πρωταθλητές Βουλγαρίας για να αποφύγουν απρόβλεπτο αποκλεισμό από θεωρητικά κατώτερη ομάδα. Στο πρώτο ματς ήταν πάντως και άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια, έδειξαν πάντως αδυναμίες και στην άμυνα. Στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας για να ξεκουραστεί. Είχε προηγηθεί ευρεία νίκη επί της Ετάρ με 5-0.

Με απουσίες
Πλήγμα ο τραυματισμός του νεοφερμένου και λογιζόμενου ως βασικού φορ Ντουά, έμειναν εκτός και οι βασικοι Νεντέλεφ, Γιορντάνοφ (μέσοι) και Βίτρι (μπακ). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Αβιλα (μπακ) και Ράι (φορ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.5 3.37 2.52 1.75 1.94 1.27 3.4 1.75 1.92 1.44 1.27 1.44
Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Απο τα δυνατά ματς της ημέρας καθώς η πιο έμπειρη Λουντογκόρετς διαθέτει την ποιότητα να… δαμάσει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Οι Βούλγαροι στερούνται πάντως αμυντικής συνέπειας και θα προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας τα 2-3 γκολ στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr