Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Γκενκ - Σερβέτ, ευάλωτες αμυντικά!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:00

Σερβέτ και Γκενκ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο πρώτο παιχνίδι, ύστερα το ισόπαλο 1-1. 

Προκριματικά Champions League: Γκενκ - Σερβέτ, ευάλωτες αμυντικά!

A' ματς: Σερβέτ - Γκενκ 1-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Ρέιντζερς, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό.

Γκενκ – Σερβέτ 1:1.65 Χ:4.00 2:4.70

Γκενκ

Η Γκενκ πήρε το μίνιμουμ σκορ που θα μπορούσε στην Γενεύη από την Σερβέτ. Πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσε να καθαρίσει, αλλά αντ’ αυτού δέχθηκε την ισοφάριση. Έδειξε πάντως πως είναι ένα «κλικ» πιο πάνω ποιοτικά από τον αντίπαλο και θα επιδιώξει να κλειδώσει την πρόκριση στην ρεβάνς. Την Κυριακή αντιμετώπισε εκτός τη νεοφώτιστη Μόλενμπεκ, στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος. Επικράτησε με 4-0, χάρη στα γκολ των Φαντέρα (31’), Χέινεν (38’ με πέναλτι), Μουνιόθ (45’) και Κουέστα (71’). Άκρως ποιοτικό ρόστερ διαχειρίζεται ο Βόουτερ Βράνκεν με εννιά ξένους παίκτες στην ενδεκάδα. Προβληματίζει λίγο αμυντικά.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Ίσα ίσα στο πρωτάθλημα ξεκουράστηκαν και κάποιοι βασικοί.

Σερβέτ

Η Σερβέτ ήταν εξαρχής το αουτσάιντερ στο ζευγάρι και αυτό αποδείχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση. Με μεγάλη δυσκολία πήρε την ισοπαλία στην έδρα της, θα χρειαστεί υπέρβαση για ανάλογο η καλύτερο αποτέλεσμα στο Βέλγιο. Όπλο της η απουσία άγχους και σε αυτήν την συνάντηση. Βασικό ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Και στο ματς πρωταθλήματος με την Ζυρίχη δέχθηκε δύο γκολ,. Πριν ισοφαρίσει στο φινάλε 2-2. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος «χτύπησε» ο ακραίος αμυντικός Τσουνεμότο. Tραυματίας είναι και ο μπακ Mανίν. Αναρρώνει ο χαφ Στεφάνοβιτς. Για λόγους τακτικής δεν υπολογίζονται οι Ντιαλό, Ορμπελίν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.75 5.5 2.47 1.5 1.58 2.27 1.64 2.12 1.13 1.18 2.55
Γκενκ - Σερβέτ / Εκτίμηση

Επιθετικές ομάδες με αρκετές αδυναμίες αμυντικά. Θα έχουμε επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού με το goal/goal (1.78).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr